Az SAP és a Siemens Financial Services közös finanszírozási szolgáltatásokat nyújt

|

A Siemens Financial Services által működtetett SAP Financing komplett és előre kiszámítható pénzügyi lehetőségeket nyújt az SAP megoldásokba fektető vállalkozásoknak.

Az SAP AG és a Siemens Csoport finanszírozási megoldásokért felelős szervezete, a Siemens Financial Services (SFS) egy egyszerű és megfizethető, komplett finanszírozási megoldást jelentett be, amely a különböző vállalati méretszegmensek jelenlegi és leendő SAP-ügyfeleinek szól. Az SFS által „SAP Financing” néven nyújtott finanszírozási szolgáltatásokat az igénylő ügyfél egyedi cash flow követelményeihez igazítják. A kényelmes konstrukció az SAP megoldások telepítési projektje során szükséges szoftverek, hardverek, belső/külső rendszerbevezetés és karbantartás költségeit is tartalmazza. Az SAP Financing szolgáltatásai 2006. augusztus 21.-től már Magyarországon is igénybe vehetők. Napjainkban a cégek minden korábbinál óvatosabban járnak el beruházásaik terén, a finanszírozási kérdések pedig gyakran tovább nehezítik döntésüket az új vállalatirányítási megoldások bevezetésével kapcsolatban. Az összes releváns költséget kiszámítható havi törlesztéssé alakító SAP Financing pontosan erre a problémára reagál. A finanszírozási ajánlat egyszerűsíti a költségvetés-készítés folyamatát, és segít az ügyfeleknek pontosabban előre jelezni a szoftvermegoldások teljes életciklusára vetített összköltségét és beruházás-megtérülését. Stift László, a Siemens Financial Services Magyarország Country Managere a bejelentés kapcsán elmondta – az SAP Financing által nyújtott finanszírozási lehetőségek alkalmazkodnak mind a meglévő, mind a potenciális SAP ügyfelek egyéni likviditási igényeihez. Az SAP-megoldások flexibilis és mindenekelőtt megfizethető finanszírozási formáját teszik lehetővé, ezáltal biztosítva a tervezett technológiai beruházás gyors megvalósítását. Az SAP megoldásaival összefüggő hosszú távú költségeket hét éves periódusra kalkulálják, lehetővé téve a vállalatok számára, hogy hosszú távon tervezhessék meg IT beruházásaikat, és jobban megértsék a teljes birtoklási költség (Total Cost of Ownership, TCO) csökkentésére nyújtott lehetőségeket. Emellett a beruházási kalkulátor (Investment Calculator) segítségével a cégek könnyen és gyorsan hozzájuthatnak a finanszírozási információkhoz, pénzügyi szakértő bevonása nélkül.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.