Az SMC Networks bővíti irányítás nélküli rack és asztali switch termékcsaládját

|

Az EZ Switch SMCFS26 otthoni felhasználók és kisvállalkozások számára készült, nagy teljesítményű, 24 portos standalone kivitelű 10/100-as kapcsoló, amely gyors Ethernet kapcsolatot garantál az asztali számítógépnek. Ha egy Gigabit uplink szükséges a maghalálózathoz, a két 10/100/1000 Gigabit Ethernet uplink port biztosítja, hogy az energia felhasználók nem okoznak hálózati fennakadást.

Az SMCFS26 nem igényel konfigurálást, 8,8 Gbps-os aggregate sávszélességgel rendelkezik és számos intelligens funkciót kínál, mint az auto-negotiation, ami automatikusan beállítja a switch port konfigurációját, hogy ezáltal engedélyezni tudjon különböző sebességű csatlakozásokat vagy a duplex módot. Szintén hasznos lehet az MDI/MDI-X működése az összes porton, ami többféle kábelezést tesz lehetővé a hálózati kapcsolatok PC szerverkhez való vagy más switch-ekhez és hub-okhoz való csatlakoztatásához. További funciói között megtalálható “tárolás-továbbküldés” a hibamenetes adattovábbításért,valamint a LED kijelzők a portok és a rendszer működésének nyomon követéséhez. A félig és teljesen duplex adatáramlás vezérlés megakadályozza, hogy a továbbküldendő adat elakadjon a nagy terhelés miatt. A switch asztalon és rack-ben is működik, valamint együttműködik a IEEE802.3-2005 szabvánnyal, hogy biztosítsa a kompatibilitást bármilyen gyártótól származó hub-okkal, switch-ekkel és kártyákkal. “A kis cégek egyre inkább szeretnének egy workgroup switch megoldást találni, ami az egyszerű hálózati kapcsolatot az igazán könnyű installálhatósággal kombinálja. Az új EZ Switch ezeket mindenféle konfigurávió nélkül kínálja.” – mondta Iain Kenney, az SMC termékmarketing igazgatója. Az SMCFS26 99 eurós ajánlott fogyasztói áron kapható és részét képezi az SMC Networks EZ switch termékcsaládjának.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.