Az SMC Networks elsőként dobja piacra az új klaszter menedzselt switch-ek családját

|

Az SMC Networks bejelentette a legújabb TigerSwitch nagyteljesítményű switch termékcsalád első tagjának bevezetését a piacra, amely magában foglal egy 26 portos és egy 50 portos Gigabit switch-et (SMC8126L2, SMC8150L2) és egy 24 portos Power over Ethernet switch-et (SMC8124PL2).

Ezeket a készülékeket kis- és középvállalkozások, valamint nagyvállalatok egyaránt használhatják. Az SMC8124PL2 egy 24 portot kezelő switch, amelyben található 2 db Gigabit combo port, támogatja az IEEE 802.3af Power over Ethernet (PoE) szabványt, ami működik mind a 24 10/100/1000 porton. Az IEEE 802.3af Power over Ethernet (PoE) az olyan hálózati eszközök, mint az IP telefonok vagy kamerák hozzáadását teszi lehetővé extra elektromos kábelek nélkül. Egy különálló chip architektúra hivatott biztosítani az adatok gyors áramlását a kis- és középvállalatok elvárásainak megfelelő magas szintű biztonság, könnyű kezelhetőség és költséghatékonyság megtartása mellett. A hálózati konfiguráció rugalmasságát az IP klasztering lehetőség biztosítja, amely lehetővé teszi akár 32 db. 6100-8100-as sorozatú switch összekapcsolását egyetlen könnyen kezelhető, virtuális készülékké, amihez egyetlen IP cím szükséges. Az új switch támogatja a frame tag vagy port alapú VLAN-okat, valamint az automatikus GVRP LAN regisztrációt. A Multilink Trunking lehetővé teszi a switch-ek közti linkek csoportosítását a nagyobb sávszélességű kapcsolatok biztosításához. Fejlett funkciói között megtalálható még a QoS (Quality of Service)4 prioritási szinttel a fontos adatok továbbításának biztosítására, valamint az IGMP Snooping és Multiple Spanning Tree. Az SMC8124PL2 ideális a kis- és középvállalatok munkacsoport alkalmazásaihoz, mert olyan átfogó biztonsági funkciókat támogat mint a RADIUS, IEEE802.1x, SSH, SSL és TACACS. “Biztonság, könnyű kezelhetőség, teljesítmény és rugalmasság a kulcsfontosságú tényezők a hatékony nagyvállalatok, kis- és középvállalkozások munkacsoportjai és hálózatai számára. Az új SMC8100 switch család biztosítja mindezt és lehetővé teszi további kiegészitő eszközök csatlakoztatását a későbbiekben.” – mondta Iain Kenney, az SMC termékmarketing igazgatója. A TigerSwitch™ SMC8124PL2 10/100/1000 már kapható 749,99 eurós ajánlott fogyasztói áron és részét képezi a TigerSwitch™ 10/100/1000 Managed Switch családnak, amibe beletartozik még az SMC8126L2 és az SMC8150L2, amelyek az év végén kerülnek a boltokba.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.