Azoknak, akik nagyszerű szórakozásra vágynak – Sharp AQUOS LED reklámkampány

|

A Sharp 2013. április elején indítja el a Sharp AQUOS LED – „Azoknak, akik nagyszerű szórakozásra vágynak” elnevezésű reklámkampányát.

Az „Azoknak, akik nagyszerű szórakozásra vágynak” elnevezésű kampány a Sharp nagyképernyős - azaz 60”, 70”, 80” és 90 colos képátlójú - TV-készülékeit népszerűsíti, és a vállalat tavaly elindított marketingkommunikációs tevékenységének a folytatása, a „Nagy érzelmek nagy képernyőn” stratégiába illeszkedve. A kampány az elkövetkezendő két hónapban valósul meg, és elsősorban tematikus csatornákon fog futni (pl: AXN, RTL3, Sport1 és Sport2). Az "Azoknak, akik nagyszerű szórakozásra vágynak" kampány a Discovery csatornán is megjelenik. A kampány idejére a Sharp a Discovery Channel partnere lett, ezért az együttműködés keretein belül a 30 másodperces reklámszpotok mellett a Discovery csatornán speciális formátumokat is bemutatnak: szponzor bannerek, promóciós táblák és úgynevezett okos ötletek fognak megjelenni a csatorna kiválasztott programjait kísérve. A következő hónapokban a TV-ben futó ATL tevékenységet kiegészítik az interneten és az eladási pontokon (POS) zajló promóciós tevékenységek is. Az "Azoknak, akik nagyszerű szórakozásra vágynak" kampány Magyarországon, Lengyelországban, Csehországban, Romániában, Litvániában és Szlovákiában fog futni. A TV szpotot az Essenzia ügynökség készítette, az eredeti formátumot pedig az amerikai McGarry Bowen ügynökség dolgozta ki. A magyarországi és más országokban történő médiavásárlásokat pedig az OMD médiaügynökség végzi. A Sharp Electronics vállalat Sharp Electronics Europe a japán Sharp Corporation leányvállalata. A Sharp egyedülálló szórakoztatóelektronikai termékek, berendezések, hálózatba kapcsolt multifunkciós irodai megoldások, napenergia megoldások, LED-es világítás, mobil kommunikációs és információs eszközök nemzetközi fejlesztője. Vezető márkái az AQUOS ® LED TV-k, az Insight ® Microwave Drawer® sütők, Notevision ® multimédia projektorok és a Plasmacluster légtisztítók.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.