BEA csúcstalálkozó Magyarországon

|

Idén San Francisco mellett Budapest adott otthont a nagyvállalati informatikai infrastruktúra szállító BEA Systems évente megrendezésre kerülő partner-világtalálkozójának.

A kétnapos Arch2Arch konferencia helyszín választása nem véletlen, hiszen Magyarországon az elmúlt évekbenlendületet vett a világ 37 országában jelen levő BEA Systems termékeinek alkalmazása. A hazai távközlési, pénzügyi és ipari nagyvállalatok mellett egyre több kormányzati szervezet használja fel a BEA eszközeit informatikai infrastruktúrájának kiépítéséhez. A június 6-7. között lezajlott konferencia középpontjában a szolgáltatásorientált architektúrák gyakorlati megvalósításának kérdései álltak. Szó esett az informatika aktuális trendjeiről és kihívásairól, a BEA vezető munkatársai pedig ismertették a cég rövid és hosszú távú technológiai elképzeléseit. A résztvevők számos sikeres implementáció eredményeivel ismerkedhettek meg, és megoszthatták a nagyvállalati informatikai architektúrák irányítása során szerzett tapasztalataikat.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.