Best Networking program KKV-knak

|

Egyedi programot dolgozott ki a ZyXEL kis- és középvállalkozások (KKV) számára. A Best Networking program lényege, hogy segítse a KKV-kat egy olyan hálózat felépítésében, melyet egyetlen gyártó termékeiből állítanak össze. A Best Networking egyik legfőbb előnye, hogy a termékportfolió eszközeivel garantált a megfelelő kompatibilitás.

A vállalkozások számára a program megbízható és teljes körű megoldást nyújt olyan hozzáadott értékekkel, mint például az ingyenes firmware frissítés, az ingyenes helyi technikai támogatás és az ötéves garancia. Fókuszban a KKV-k A Best Networking program elsődlegesen a KKV-kat célozza és négy fő terméksorozatot foglal magában: tűzfalak, switchek, vezeték nélküli eszközök és xDSL-ek. Ezekkel a termékkel a ZyXEL biztonságos és megbízható hálózatot biztosít 10-100 fős felhasználóval rendelkező vállalkozásoknak. Ezek a hálózatok később könnyedén bővíthetők és fejleszthetők. Treso Tamás, a ZyXEL regionális értékesítési menedzsere elmondta: „A program fő célja, hogy a vállalati hálózathoz szükséges termékek kiválasztásával segítsük ügyfeleinket és partnereinket. Azoknak az ügyfeleinknek, akik részt vesznek a Best Networking programban és teljes hálózatukat a mi segítségünkkel építik ki, további előnyöket kínálunk, ilyen például a skálázhatóság, az ingyenes helyi támogatás és 5 év garancia. Ezen túlmenően az ügyfél a változatos funkciójú eszközöket összeillesztve egy teljesen kompatibilis és egységesen irányított prémium kategóriás hálózati megoldást kap. Az átfogó biztonság, nagy sebességű kapcsolódás mind-mind a kirakó egy-egy darabja, amelyek együtt alkotnak egészet.”

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.