Beszéljünk az USG FLEX rengeteg előnyéről

|

A koronavírus-járvány miatt sok szervezet megváltoztatta terveit és prioritásait minden területen - beleértve az informatikát és az infrastruktúrát is. Mivel mindenki otthonról dolgozott, sok ügyfél úgy érezte, hogy frissítenie kell védelmét, ekkor jött az USG FLEX.

Az USG FLEX biztonsági eszközök nagy sikert arattak, és a Zyxel szeretné minél szélesebb körben megosztani az előnyeit, hogy még több ügyfél aknázhassa ki képességeit - mondja Thorsten Kurpjuhn, a Zyxel európai biztonsági piacfejlesztési igazgatója

A Zyxel USG FLEX egységes biztonsági átjárócsalád valódi sikertörténet volt a Zyxel számára, mióta a tavalyi évben bevezettük azokat. Mind a vevők, mind a partnerek nagyon szeretik az általa nyújtott kiváló teljesítmény, az erős védelem és a rugalmasság kombinációját.

Különösen elégedettek vagyunk az USG FLEX fogadtatásával, mivel ilyen kihívásokkal teli időben érkezett. A koronavírus-járvány miatt sok szervezet megváltoztatta terveit és prioritásait minden területen - beleértve az informatikát és az infrastruktúrát is. Képzelhetjük, hogy nem ez volt a legmegfelelőbb pillanat a biztonsági eszközök új sorozatának bevezetésére. Valójában azonban az időzítés mégis elég jónak bizonyult - több okból is.

Magasabb prioritás

Először is a biztonság még fontosabbá vált. Mivel mindenki otthonról dolgozott, sok ügyfél úgy érezte, hogy frissítenie kell védelmét, és az USG FLEX az új funkcióival és képességeivel pontosan a megfelelő időben érkezett. Az a tény, hogy azóta hozzáadtuk a VPN-kapcsolatokat, még vonzóbbá tette az USG FLEX-et, mivel az IPsec-, SSL- vagy L2TP-kapcsolatokhoz is lehetővé teszi.

A USG FLEX sorozat vonzerejének másik fő oka a rugalmasság. Míg az irodahelyiségekhez való hozzáférés korlátozott volt, az USG FLEX készülékek Nebula felhőplatformon keresztüli távoli telepítésének és kezelésének lehetősége valóban nagy előnyt jelentett ügyfeleink számára - és talán még ennél is nagyobbat a menedzselt szolgáltatók számára (MSP).

Andrej de Godzinsky, a Speeron technikai igazgatója, az egyik MSP-partnerünk az északi régióban a következő visszajelzést adta nekünk a közelmúltban. "Az USG tűzfal sorozat a Nebula platformon keresztüli csatlakozás és karbantartás opciójával egy nagyszerű kombinációt jelent, amely lehetővé teszi számunkra, hogy könnyedén teremthessünk robusztus hálózati megoldásokat ügyfeleink számára. Ez lerövidíti a telepítési időt, a változtatások pedig nagyon könnyen megvalósíthatók."

Más szóval, az USG FLEX mindenki számára egyszerűbb, időt takarít meg, csökkenti a költségeket és nagyszerű védelmet nyújt mindenféle kiberbiztonsági fenyegetés ellen.

Teljeskörű védelem

Most egy olyan új korszakba lépünk, ahol legalább annyi ember fog otthonról dolgozni, mint az irodából. Ez még inkább alátámasztja azt, hogy miért van szükség megfelelő biztonságra a hálózat átjárójánál, ezért arra számítunk, hogy még nagyobb lesz az érdeklődés az egységes fenyegetésvédelmi termékeink iránt.

Az USG FLEX sorozat valóban kitűnő megoldás a kisebb és közepes méretű vállalkozások számára, akiknek teljes körű védelmet kell biztosítaniuk minden felhasználó számára, mivel ez egy igazán biztonságos és rugalmas módja az otthonról dolgozók csatlakoztatására, és rugalmas kezelési lehetőségeket is kínál. Ha többet szeretne megtudni az USG FLEX lehetőségekről, lépjen kapcsolatba a helyi Zyxel partnerével vagy regionális irodájával.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.