Business Superbrands díjat nyert az SAP

|

Az SAP Hungary Kft. bejelentette, hogy elnyerte a legjobb üzleti márkákat számon tartó Business Superbrands címet. A díjakat idén is azon vállalatok között osztották ki, melyek saját területükön kitűnő hírnevet szereztek, és melyek nem fogyasztókat céloznak, hanem szervezeteket, vállalkozásokat szolgálnak ki.

A vállalatirányítási rendszereiről ismert SAP Hungary Kft. 2008-ban nyerte el először a hazánkban akkor debütáló Business Superbrands díjat. Magyarország legkiválóbb 350 üzleti márkáját a 14 tagból álló szakmai zsűri választotta ki a Dun&Bradstreet 500 000 hazai céget számláló adatbázisából. - Mindennapi munkánk elismerése e cím, melynek főként a kis-és középvállalati szegmensben látom előnyét. Idei kutatásunk szerint e szektorban ugyanis a megbízhatóság, funkcionalitás legalább annyira döntő tényező, mint az ár. A megbízhatóság, jó hírnév egyik visszajelzése számunkra a Business Superbrands elismerés - mondta Ablonczy Balázs, az SAP Hungary Kft. ügyvezető igazgatója a díj kapcsán.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.