Corvinus hallgatók és a MagiCom

|

A Corvinus Egyetem hallgatói egy sajátos projekt menedzsment gyakorlaton vettek részt a MagiComnál

Egy háromfős egyetemista csapat „szállta meg” a MagiCom központi irodáját. A szeptembertől januárig tartó projekt során azt a feladatot kapták, hogy mérjék fel és elemezzék a MagiCom angliai operációját abból a nézőpontból, hogy milyen piaci lehetőségeket, és újszerű működési módot tudnának ajánlani a MagiCom menedzsmentjének figyelmébe az angliai tevékenység üzleti alapjainak a szélesítése érdekében. A csapat kapott egy-egy projekt szponzort mind az Egyetem mind a MagiCom oldaláról, akik figyelik és támogatják a munka előrehaladását. A projekt során készült egy elemző tanulmány illetve egy „éles” prezentáció során a hallgatók bemutatták munkájukat a szélesebb egyetemi közönségnek, illetve a MagiCom vezetésének is. A MagiComnál élő hagyomány az egyetemista státuszú gyakornokok fogadása abból a célból, hogy értelmes, és mindkét fél számára hasznot hozó munkatevékenységbe vonjuk be a fiatal és lelkes munkaerőt.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.