Dizájndíjas pendrive a Verbatimtól

|

A Verbatim ezúttal a digitális adattárolást a papír-alapú hagyományával ötvöző egyszerű és leleményes megoldással rukkolt elő: a Store ‘n’ Go Clip-it USB-meghajtó a Red Dot „Best of the Best” formatervezési díját nyerte el. Az élénk színekben kapható Clip-it USB-meghajtó a flashmemóriák előnyeit az iratkapocs egyszerű funkciójával ötvözi, így hihetetlenül praktikus megoldás otthon és az irodában egyaránt.

• A Clip-it USB-meghajtó iratkapocsként is használható, de akár ruhára is csiptethető • Red Dot ‘Best of the Best’ 2010 formatervezési díj, tervező: Arman Emami • Élénk színekben kerül forgalomba: fekete, fehér, citromsárga, zöld, rózsaszín, kék, narancssárga • 2 vagy 4 GB kapacitás Az Arman Emami által tervezett Clip-it elnyerte a Red Dot ‘Best of the Best’ 2010 formatervezési díjat. Az iratkapocs alakú és funkciójú meghajtóval elektronikus és nyomtatott, illetve kézzel írt adatainkat egy helyen tároljuk. Mostantól akár média tartalmakkal együtt is elküldhetjük vagy tárolhatjuk papírra nyomtatott dokumentumainkat, anélkül, hogy CD írással vagy külön e-mail csatolmányokkal kellene bíbelődnünk. Olyan könnyű, hogy akár levélben is elküldhető A hagyományos papíralapú iratokat akár multimédia tartalommal kombinálva is postára adhatjuk az apró Clip-it USB meghajtónak köszönhetően. - Új meghajtónk óriási előnye, hogy szinte egyáltalán nincs súlya, így nem jelent külön költséget a postára adáskor. A régi és az új világ legjobb tulajdonságait ötvözi, - fejtette ki Hans-Christoph Kaiser, a Verbatim üzletfejlesztési menedzsere. A Verbatim Clip-it USB-meghajtó 2 és 4 GB-os változatban már kapható 2625 illetve 3625 Ft-tól (ÁFÁ-val).

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.