E-learning a Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatalban

|

A CNW Rendszerintegrációs Zrt. közbeszerzési pályázat keretében elnyerte a Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal (MgSzH) ügyirat- és munkafolyamatkezelő rendszerének használatához szükséges ismeretek oktatását és a kapcsolódó e-learning tananyagok fejlesztését.

A CNW Rendszerintegrációs Zrt. közbeszerzési pályázat keretében elnyerte a Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal (MgSzH) ügyirat- és munkafolyamatkezelő rendszerének használatához szükséges ismeretek oktatását és a kapcsolódó e-learning tananyagok fejlesztését. Az év második felében megvalósuló projekt során tantermi és e-learning tréning keretében Budapesten, valamint a 19 megyei földművelésügyi igazgatóságon összesen 3000 felhasználó oktatását végzik el a CNW Zrt. munkatársai. Néhány szó a CNW Zrt. oktatási üzletágáról: A cég, melynek oktatási üzletága IBM, Novell és Linux alkalmazások oktatásával közel egy évtizedes múltra tekint vissza, 2000. júniusa óta hivatalos IBM oktatási partner, azaz AITP (Authorized Independent Training Provider for IBM Software). Az elmúlt évek során nagyjából 8000 fő vett részt a végfelhasználóknak, adminisztrátoroknak és fejlesztőknek tartott képzéseken, így elmondhatjuk, hogy az informatikai tanfolyamok területén a CNW jelentős tapasztalatokkal rendelkezik. Az oktatók az IBM és a Novell által elismert szakmai minősítésekkel, oktatói vizsgákkal rendelkeznek. 2008-ban 950 hallgató vett részt a CNW oktatásain. A képzések döntő többségét - kb. 75 %-át - a dokumentummenedzsment alkalmazások bevezetését támogató oktatások tették ki, kisebb részben pedig Novell Groupwise tanfolyamok. A fentieken túlmenően több alkalommal IBM Lotus Domino adminisztrátori és fejlesztői oktatást is szerveztek.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.