e-Scolába jár a MagiCom

|

Ahogy azt már a MagiCom munkatársai megtapasztalták, egy új eszközt és szolgáltatásokat állítottunk csatasorba annak érdekében, hogy a modern informatika eszközrendszerét kihasználva, költségtakarékos módon oldjuk meg ismétlődő belső képzési igényeinket.

2010. január 20-án a Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület XXXIX. Információbiztonsági Fórumán „Az e-Scola Képzési Rendszer (www.e-scola.hu) alkalmazása egy KKV-nél belső információbiztonsági tudatosító program végrehajtásához” címmel hangzott el egy előadás Tarján Gábor ügyvezető partner részéről, melyben bemutatta az érdeklődőknek a közel egy éves fejlesztési folyamat eredményeit. Egy esettanulmány keretében a Fórum résztvevői betekintést nyerhettek a MagiCom belső életének egy olyan szeletébe, ami közvetlen hatással van az ügyfeleknek nyújtott szolgáltatások minőségére is. Mint ISO 9001, ISO 14001 és ISO 27001 szerint is tanúsított szervezetnél, a MagiComban évről-évre, alkalomról-alkalomra újratermelődik az a képzési igény, melyet a szabvány alapú integrált irányítási rendszer működtetése generál. Az előadásban, melynek kulcsfóliái az Egyesület honlapján a „Rendezvények” rovatban is elérhetőek (www.hetpecset.hu), szó esett az alapvető képzési igényről és környezetről, az információbiztonsági tudatosító programok szükségességéről és hasznáról, magáról a megoldásként „talált” e-Scola Képzési Rendszerről, annak belső teszteléséről (pilot projekt), a jó gyakorlat kiterjesztéséről a szervezetben, és végül az elért eredményekről és tanulságokról. Az előadás nyomán kirajzolódó kép megmozgatta a résztvevők fantáziáját, és január 29-én a Fórum hallgatói közül többen részt vettek egy részletesebb bemutatón, ahol az egész e-learning alapú megoldás és szolgáltatáscsomag egy élő példán keresztül volt nyomon követhető. A bemutató résztvevői hozzáférést kaptak a rendszer bizonyos minta-tananyagaihoz is, amivel azóta is többször meglátogat-ták a számukra létrehozott kurzusokat, hogy személyes tapasztalato-kat szerezzenek a szolgáltatás működésével kapcsolatban. Az e-Scola Képzési Rendszer fejlesztői további bemutatókat és képzéseket szerveznek, legközelebb 2010. március 05.-én lesz lehetőség betekinteni a színfalak mögé. A rendezvény pontos időpontja, helyszíne és tematikus programja elérhető a program bejelentkező felületén (www.e-scola.hu/modszertani-bemutatok-es-kepzesek) is. A jelentkezések elektronikus leadása után az érdeklődők ezúttal is kapnak majd egy olyan próba-hozzáférést, amivel tesztelhe-tik, nyúzhatják az e-Scola néhány minta-kurzusát, amiből fontos felhasználói tapasztalatok szűrhetőek le egy ilyen rendszer használha-tóságát illetően. … és az élet ezen a ponton sem áll meg, mert további kurzusok, bemutatók és lehetőségek nyílnak meg az érdeklődők előtt, akik végigélve az eseményeket, profi e-learning fogyasztóvá válhatnak az e-Scola Képzési Rendszer felhasználóiként. Bővebb információ: www.e-scola.hu

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.