Egyszerű színes nyomtatás profi igényekre

|

Az Aficio™MP C6000/MP C7500 rendszerekkel kombinálva az E-7100 és az E-8100 kivételes workflow támogató eszközök, a vezérlők FieryŽ-alapú technológiája hatékonyan teljesíti a fejlett színes nyomtatási igényeket.

A modern dokumentumkészítésben egyre nagyobb szerepet kapnak a színek. Nagy teljesítményű processzorai és fejlett színkezelési jellemzői révén a Ricoh külső színes nyomtatásvezérlői nagy sebességgel és kiváló minőségben dolgoznak. Az Aficio™MP C6000/MP C7500 rendszerekkel kombinálva az E-7100 és az E-8100 kivételes workflow támogató eszközök, a vezérlők FieryŽ-alapú technológiája hatékonyan teljesíti a fejlett színes nyomtatási igényeket. Az E-7100 és E-8100 processzorai maximális teljesítményt nyújtanak, a gyors rippelés és a PostScriptŽ nyomtatás fokozza a sebességet, a Ricoh MP C6000/MP C7500 rendszerekkel együtt pedig komplett workflow-megoldást alkotnak. Az egységesen kiváló színminőséget nyújtó E-7100/E-8100 a legszigorúbb követelményeknek is megfelel. Az EFI ColorWise szoftver támogatja a nyomtatókalibrálást, valamint a színprofilok létrehozását és kezelését, valamint fejlett CMYK és RGB színkezelési funkciókat biztosít a tökéletes minőség eléréséhez. A termék magas színvonalú szoftvercsomaggal rendelkezik. A fejlett nyomtatásisor-figyelést és kezelést a Command WorkStation biztosítja; archiválási és testreszabási jellemzői hatékonyabbá teszik a dokumentumkészítést. A FieryŽ Web Tools lehetővé teszi a Fiery státuszának és képességeinek ellenőrzését, a Fiery Scan egyszerűsíti a dokumentumelosztást, segítségével e-mailbe, vagy HDD-re is szkennelhetünk. A változó adatok nyomtatását igénylő megoldások terjedésére reagálva az E-7100/E-8100 csomagja alapkiépítésben tartalmazza a Fiery FreeForm2™ szoftvert, mellyel a felhasználók hatékonyan készíthetik el egyedi marketingdokumentumaikat, majd az elmentett sablonokhoz igény szerint adhatnak változó adatokat. Az opcionális Fiery Graphic Arts Premium szoftverrel magas szintű, a grafikai területen elvárt minőség állítható elő. Az E-7100/E-8100 automatikus színkorrekciós és feladatkezelési jellemzői révén megkönnyíti a nyomtatást felügyelő szakemberek munkáját. Az Auto Trapping automatikus regisztrációs hibajavító, a Spot On létrehozza és kezeli az egyedi és spot-színeket, a Hot Folder-be pedig az ismétlődő feladatok automatizálásához szükséges fájlok helyezhetők. Soron kívüli sürgős munka esetén sem romlik a produktivitás illetve a hirtelen túlterheltség elkerülésére lehetőség van a feladatok sorrendjének megváltoztatására vagy éjszakai ütemezésére is. Az E-7100/E-8100 a Ricoh széles termékpalettájának legújabb tagjai. A Ricoh jelenleg a másolók, nyomtatók, szkennerek, faxok, multifunkciós készülékek, valamint fejlett szoftvermegoldások egyik vezető gyártója. A termékekről további információ a www.ricoh.hu weboldalon olvasható.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.