Elindult a 2022-es SELECT Innovation Award díjprogram

|

A 2022-es Select Innovation Awards díjprogram meghirdetésével a Fujitsu elindította az idei év leginnovatívabb és legnagyobb hatású partnerprojektjeinek keresését.

A programban olyan projekteket várnak, amelyek a Fujitsu partnerportfóliójára és partner-ökoszisztémájára támaszkodva teremtenek értéket az ügyfelek és a társadalom számára.

Az immár kilencedik éve elindított SELECT Innovation Awards díjprogram azt ismeri el és mutatja be, milyen találékony módon képesek a Fujitsu SELECT partnerei megoldani az ügyfelek üzleti kihívásait és elősegíteni a Fujitsu nemrég frissített technológiai és szolgáltatási jövőképének megvalósítását. A Fujitsu adatvezérelt átalakulást, menedzselt munkahelyi, SAP- és hibrid felhőműködést támogató portfólióinak elemei mellett a partnerek a Fujitsu partner-ökoszisztémája által kínált értéknövelt megoldásokat is felhasználhatják projektjeikhez.

Fernanda Catarino, a Fujitsu értékesítési partnerekért, szakmai szövetségekért és ökoszisztémákért felelős vezetője elmondta: "Immár kilencedik éve osztjuk ki díjainkat, és kezdettől fogva nagy megtiszteltetés számunkra, hogy felhívhatjuk a figyelmet az ügyfelek mind komplexebb kihívásait megoldó partnerek hihetetlen zsenialitására és szakértelmére. Nem az eladott termékvolumen után díjazzuk partnereinket. Sokkal inkább azokat szeretnénk jutalmazni, akik a Fujitsu jövőképének szellemisége jegyében teremtenek értéket ügyfeleik és a társadalom egésze számára."

A díjprogram Fujitsu-vezetőkből álló zsűrije egy Innovation Award győztest és két döntőst fog kiválasztani. A győztes 10 ezer euró értékű marketingfejlesztési támogatáshoz jut,1 és az összes döntős segítséget kap marketing-szóróanyagok készítéséhez a Fujitsutól. A döntősöket emellett a Fujitsu partnertanácsadói testületébe is meghívják. Az egyéves tanácsadói tagság idején aktív szerepet játszhatnak a Fujitsu Partner Programjának jövőbeni formálásában annak érdekében, hogy az a továbbiakban is megfeleljen a partnerek változó igényeinek.

A partnerek a partnerportálon elérhető nevezési űrlapon jelentkezhetnek a programra (azonosító és jelszó szükséges). Az értékelésre benyújtott projekteknek 2022. szeptember 16-ig meg kell valósulniuk.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.