Ellátásilánc-integráció és együttműködés

|

Supply Chain Collaboration & Management technológia az R&R Software kínálatában. A versenyképesség egyik legfontosabb tényezője hogy naprakész, könnyen elérhető információ álljon rendelkezésünkre döntéseink meghozatalához. Mivel a vállalatok nem izoláltan, a piaci környezettől függetlenül működnek, a felhasznált adatok sem származhatnak csupán a vállalat négy falán belülről.

A versenyképesség egyik legfontosabb tényezője hogy naprakész, könnyen elérhető információ álljon rendelkezésünkre döntéseink meghozatalához. Mivel a vállalatok nem izoláltan, a piaci környezettől függetlenül működnek, a felhasznált adatok sem származhatnak csupán a vállalat négy falán belülről. Amennyiben üzleti partnereinket bevonjuk az információáramlásba, érzékeny adatok kiszivárgása nélkül is végezhetünk pontosabb tervezést és elemzést. Az SCC eszközök lehetővé teszik az üzleti információ automatikus megosztását az ellátási láncban magasabb, alacsonyabb, vagy azonos szinten elhelyezkedő partnerekkel. A kapott adatok ellenőrzéseken, tisztításon esnek át, majd átadásra kerülnek cégünk vállalatirányítási rendszerének, így azokat a saját adatokkal együtt lehet elemezni. A rendszer minőségbiztosított automatizmusainak köszönhetően külön kézi feldolgozásra nincs szükség. A beépített felügyeleti eszközökkel az adatfolyam folyamatosan figyelhető mennyiségi és minőségi mutatók szerint, a közléshez használt titkosított csatornák pedig biztosítják, hogy ne történjen illetéktelen hozzáférés. Az R&R Software által fejlesztett FusionR SCC 2012 eleje óta iparágtól függetlenül biztosít megbízható platformot az üzleti partnerek közti, akár nagytömegű adatmegosztásra. Rugalmas, iparági sztenderd interfészeinek köszönhetően szinte bármilyen vállalatirányítási rendszerbe, vagy döntéstámogató és üzleti intelligencia eszközbe integrálható. A HEINEKEN Hungária Sörgyárak Nyrt. a FusionR SCC által biztosított technológiai alapot használja a nagykereskedőkkel történő adatcserése. A viszonteladók készletadatainak folyamatos figyelése pontosabb tervezést tesz lehetővé a gyártást illetően, így a HEINEKEN folyamatosan megfelelő mennyiségű áruval képes jelen lenni a piacon.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.