Első a biztonság: adatvédelmi csomaggal bővült a Secure ’n’ Go sorozat

|

Teljeskörű, egyszerűen használható biztonsági csomagot fejlesztett ki a Verbatim kisvállalkozások számára. A Secure ‘n’ Go Small Business Security Pack az adattitkosítás mellett végpontvédelmi rendszert is tartalmaz. Az eszköz lelke a hardveres biztonsági vezérlő, ennek köszönhetően válik az állandó rendszergazdával nem rendelkező cégek és szakemberek megbízható adathordozójává. A Security Pack 4 GB-os, 8 GB-os és 16 GB-os változatban kapható.

• Ideális bizalmas adatokat kezelő kis cégek és szakemberek, például jogászok, orvosok, mérnökök, könyvelők, adótanácsadók számára. • Beépített 256 bites hardveres titkosítás • Kötelező jelszóhasználat • Beépített végpontvédelmi szoftver • 4 GB, 8 GB, illetve 16 GB tárolókapacitás A Verbatim kisvállalkozásoknak kifejlesztett biztonsági csomagja két elemből áll: egy 256 bites hardveres titkosítású USB meghajtóból és a végpont védelmi szoftverből. A 256 bites AES hardveres titkosítás biztosítja, hogy a tárolt adatok százszázalékos biztonságban legyenek. Az eszközbe épített végpontvédelmi rendszer csak az előzetesen engedélyezett tárolóeszközök használata esetén teszi lehetővé a számítógépen tárolt adatokhoz való hozzáférést, illetve adatok felmásolását a számítógépre. Ez megóvja a céget az adatlopástól és az adatok kiszivárogtatásától, illetve védelmet nyújt a cég számítógépeihez csatlakoztatott, nem engedélyezett hordozható eszközök (pendrive, MP3-lejátszó, iPod, digitális fényképezőgép) veszélyeivel szemben. 256 bites hardveres titkosítás A biztonsági USB meghajtó olyan kényelmes és megbízható adathordozó, amelynek a hagyományos pendrive-hoz hasonlóan számtalan alkalmazási területe lehet az üzleti szférában. Azonban a kötelező jelszóbevitelnek és a biztonsági vezérlő által kezelt hardvernek köszönhetően minden rajta tárolt adat titkosított, azaz tökéletesen védett mindenfajta illetéktelen hozzáféréssel szemben. Végpont-védelmi szoftver A végpont-védelmi szoftver könnyen kezelhető, gyorsan telepíthető, intuitív. Az alapértelmezett beállítás szerint a vállalati számítógépes hálózat összes felhasználója kizárólag biztonsági USB meghajtókat csatlakoztathat. A megfelelő munkakörben dolgozó felhasználó, a Small Business Security Pack kezelője engedélyezheti az egyes eszközök hozzáférését és kívánság szerint változtathat a beállításokon. A szoftver további funkciói: • Fájlkövetés – A szoftver naplózza a hordozható eszközök fájlforgalmát, lehetővé téve, hogy a cég figyelemmel követhesse, ki milyen adatokhoz fért hozzá. • Email értesítés – Ha egy védett számítógéphez jogosulatlan eszközt próbálnak csatlakoztatni, a Small Business Security Pack kezelője értesítést kap erről emailben. • Hálózati „offline” mód – Ha egy számítógépet (pl. notebook-ot) lecsatlakoztatnak a helyi hálózatról, az USB végpontvédelem továbbra is működik a beállítások szerint. Az email értesítéseket akkor küldi ki a rendszer, amikor a gép újra csatlakozik a hálózatra. • Könnyen kezelhető, többnyelvű felhasználói felület a gyors beállításhoz – angol, német és francia nyelven érhető el. Használatához felhasználói szintű számítógépes ismeretek elegendőek.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.