Épületbiztonság

|

Költséghatékony módja egy adott épület/gyár/kórház/oktatási intézmény biztonságának növelésére a meglévő infrastruktúra felhasználása:

• Napközben a biztonsági emberek figyelik a monitorokat a megfigyelő szobában. • Esténként és hétvégén a megfigyelés távolról, egy központi megfigyelő állomásról történhet, ahonnan számos céget szolgálnak ki. • Beépített mozgásérzékelés riaszthat és elindíthatja a felvételt. • Riasztás esetén a biztonsági őr megnézheti a képeket a legközelebbi számítógépről vagy távolról bármilyen Internetes kapcsolattal rendelkező gépről. A rendőrség távolról is megnézheti mi történik az épületben. A képekeket lehet az épületben lévő számítógépen és/vagy az Internet Szolgáltató fogadó számítógépén tárolni. A távoli telephelyen történő tárolás csökkenti annak az esélyét, hogy egy behatoló megsemmisíti a bizonyítékokat. Adott eseménynél a hálózati kamera automatikusan továbbítja a képeket a fogadó számítógépnek vagy a számítógép nyeri ki a képeket a kamerából. A fogadó számítógépe lehet Windows-os, amin az Axis vagy partnercégei (pl.: NetAVIS) által kifejlesztett speciális szoftver fut. A program valós idejű és archivált képeket is meg tud jeleníteni. Amikor a képek már bizonyos ideje archíváltak – mondjuk két hét – automatikusan törlődhetnek. Bővebb információért, kérjük látogasson el a honlapunkra: www.aspectis.hu. Elérhetőségeink: Aspectis Kft. 1158 Budapest, Késmárk u. 11-13, tel: 1-414-1022, info@aspectis.hu

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.