ERP Hosting - egy költséghatékony és környezetkímélő megoldás az ENIAC-tól

|

Az ERP rendszerek számtalan előnyei nagyban elősegíthetik vállalata háttérrendszerinek automatizálását, segítségükkel megoldhatja a költséges és időrabló adminisztrációt, valamint a cége pénzügyi, számlázási és többek között a kontrolling funkcióit is.

Leendő partnereinknek teljes szolgáltatás csomagot nyújtva, az ENIAC biztosítja az általa kifejlesztett OMF szoftver professzionális bevezetését és a szoftver Hostingját is. Tapasztalt szakembereink garantálják a szoftver bevezetéséhez szükséges szakmai támogatást, mindezt ez kézikönyvvel (SOP, Software Operation Procedures) támogatva, amely lefedi a vállalata működésének felépítését ezáltal megkönnyíti a szoftver használatát. A mostani, válságtól terhelt piaci környezetben szinte minden cégnél a költséghatékonyságot elősegítő megoldások kerülnek előtérbe, amelynek segítségével a cégek egyrészt pénzt tudnak megspórolni, másrészt energiát tudnak átcsoportosítani a bevételszerző tevékenységeikre. Egy jól felépített ERP rendszerben mindkét dolog lehetséges, az ERP HOSTING-gal pedig költségeit tovább csökkentheti, hiszen a drága és folyamatos fejlesztést igénylő szerverek üzemeltetését nem Önnek kell biztosítania. A szoftverek mellett egyre gyakrabban megtalálható Hosting szolgáltatás azonban számos, eddig nem hangsúlyozott előnnyel is jár. Egy központi Hosting szerver kiválthatja a sok kis, különálló szervert, ezzel energiát takarít meg és óvja a környezetet. Az ERP Hosting a költségek racionalizálása mellett tehát az energiafelhasználásban is jelentős megtakarításokat jelent. Nemcsak a vállalata költségráfordításait racionalizálhatja, de a környezeti terhelést is csökkentheti.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.