Európa legnagyobb snackgyártója a Microsoft Dynamics AX-et választotta

|

Az Intersnack Magyarország Kft. anyavállalatának döntése nyomán a kelet-közép európai leányvállalatoknál elindult a Microsoft Dynamics AX vállalatirányítási rendszer fokozatos bevezetése. A nemzetközi projekt célja, hogy a pénzügy, termelésirányítás, raktárkezelés és logisztika területén is egységesítse minden ország számára a folyamatokat, egységes elszámolási, irányítási és kontrolling szemlélet legyen kialakítva.

A több ország igényeit összefogó kiválasztási folyamat során a cég az XAPT által ajánlott megoldás mellett döntött. A döntésben fontos szerepet játszott az XAPT közép-kelet európai jelenléte, valamint 15 éves tapasztalata a kereskedelmi és logisztikai rendszerek kialakításában. A folyamat részeként Románia és Bulgária már élesben használja az új rendszert, míg Magyarországon a Microsoft Dynamics AX 2012 bevezetése folyamatban van. Az integráció eredményeként a német anyavállalat különálló régióként, egységesen tudja menedzselni a fent említett országokat, amelyek az új rendszer segítségével erősíthetik az egymás közötti kooperációt. A Microsoft Dynamics AX 2012 vállalatirányítási rendszer megfelel a cég által elvárt nemzetközi szinten működő vállalatcsoport elvárásainak. Kiemelt feladat a termeléstervezés és –ütemezés megvalósítása, különös tekintettel a speciális kialakítású termelő gépsorokra, melyet a szigorú élelmiszeripari elvárásoknak történő megfelelés is bonyolít. A gyártás során használt allergének kezelése is külön figyelmet kap a folyamatokban. A speciális raktári vonalkódos rendszer több helyen is növeli a termékazonosítás és nyomonkövetés biztonságát, valamint a termelés tervezés megújításával pontosabban tervezhetővé válnak a készletszintek. A rendszer biztosítja a költségek illetve a tervköltségektől való eltérés valós idejű kontrollját, és lehetőséget ad a beavatkozásra, módosításra. A speciális igénytervezés funkcióval pedig pontosabban kalkulálhatóvá válnak az értékesítési tervek.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.