Felhő nyújtotta szórakozási lehetőségek út közben is

|

Új mobilalkalmazások sorozatát mutatta be a ZyXEL otthoni felhasználóinak. A Polkast által alkotott megoldások beépítésével az NSA 300 sorozat médiaszerverei lehetővé teszik a felhasználóknak, hogy könnyedén csatlakoztassák tablet PC-jüket vagy okostelefonjukat a médiaszerverhez, így pedig létrehoznak egy személyes felhőt a saját könyvtáraik biztonságos távoli hozzáférése érdekében. A felhasználók bárhol és bármikor elérhetik multimédiás tartalmaikat.

Ingyenes szolgáltatás A médiaszerverekkel az otthoni felhasználók szabadon élvezhetik az olyan, akár nagyméretű multimédia-tartalmakat, mint például digitális fényképek, nagy felbontású audió- és videófájlok, és mindezt megoszthatják családtagjaikkal is. A Polkast felhőszolgáltatásának beépítésével otthonuktól távol is elérhetik ezeket a tartalmakat a felhasználók a Polkast mobilalkalmazás segítségével, ingyenesen. Az alkalmazás az iTunesból vagy az Android alkalmazásgyűjteményéből tölthető le. Nincs tárhelykorlátozás és időigényes le/feltöltés A szolgáltatás különlegessége, hogy más ingyenes felhőkkel ellentétben itt nincs tárhelykorlátozás, és időigényes letöltési és feltöltési folyamatokra sem kerül sor. Amikor létrejön a kapcsolat a helyi hálózaton (LAN), a Polkast mobilalkalmazás igénybe veszi a Wi-Fi gyorsaságát és szinte azonnal elkezdi az átvitelt. A szolgáltatás már elérhető az NSA300 sorozat modelljeinek birtokosai számára.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.