Felhőtervezés a HP-val

|

A HP új szolgáltatásokat mutatott be skálázható és rugalmas, felhőalapú infrastruktúrák tervezéséhez.

A HP új tervezési szolgáltatással bővítette felhő-alapú konzultációs portfólióját, amelynek révén a vállalatok és a kormányzati szervek felgyorsíthatják a felhő-alapú infrastruktúrák alkalmazását, ezáltal növelhetik technológiai és üzleti rugalmasságukat. A HP Cloud Design Service sikeresen alkalmazható a skálázható felhő-alapú infrastruktúrák tervezésében és bevezetésében, ezáltal felgyorsítható a számítási felhő projektek kivitelezése és csökkenthetők a kockázatok. A HP tervezési elveinek köszönhetően, a megvalósuló felhő-infrastruktúra vegyes forrású modellt támogat, amely magában foglalja a magán és nyilvános felhő-opciókat is. Ezen megközelítésnek köszönhetően az ügyfelek az üzleti igényeiknek megfelelően integrálhatnak magán, vagy publikus számítási felhő-modelleket. "Felgyorsult a vállalatok körében a számítási felhők elfogadottsága, egyúttal ez azt is jelenti, hogy a cégeknek mind nagyobb szükségük van a stratégiai tanácsadásra annak érdekében, hogy a kialakítandó felhő-alapú infrastruktúrájuk maximálisan támogassa az üzleti célok elérését" – mondta Gard Little, az IDC Worldwide Services és Emerging Services Opportunities kutatási menedzsere. "Függetlenül attól, hogy a vállalatok milyen utat választanak a számítási felhő alkalmazására, a HP átfogó, a heterogén környezeteket lefedő szolgáltatásokkal segíti ezt a folyamatot annak érdekében, hogy a vállalatok maximalizálhassák az üzleti előnyeiket." A HP Cloud Design Service részeként a HP alaposan felméri az ügyfelek elvárásait, valamint feltérképezi a vállalat már meglévő IT-beruházásait. Ezt követően készül el az ügyfélre szabott felhő-infrastruktúra terv és megvalósítási terv, amely költségbecsléseket, bevezetési útmutatókat, tesztelésre, üzemeltetésre, szolgáltatás életciklus-menedzsmentre, felügyeletre és támogatásra vonatkozó iránymutatást tartalmaz. A HP már számos, a legmagasabb igényeknek megfelelő felhő-környezetet tervezett meg: a HP egyesült államokbeli kormányzati csapata például együtt dolgozott a Defense Information Systems Agency-vel a Rapid Access Computing Environment (RACE) megtervezésén. A RACE egy egy olyan felhő-infrastruktúra megoldás, amely felgyorsítja az Amerikai Egyesült Államok hadserege által használt alkalmazások futtatására igénybe vett számítástechnikai szolgáltatások provízionálását. A HP Cloud Consulting and Infrastructure Services portfóliójáról további információk a www.hp.com/services/cloud címen érhetők el.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.