FITI - Konferencia az adatközponti sebességnövekedésről

|

2016. február 4-én ismét megrendezik a FITI - Fejlett IT Infrastruktúrák szakmai konferenciát a budapesti Aquaworld Resort-ban. A rendezvény célja, hogy iránymutatásul szolgáljon az adatközponti sebességnövekedés okozta kihívásokra.

A konferenciát a korábbi évekhez hasonlóan három vállalat, a Rittal, az Equicom és a Commscope szervezi. A rendezvény legfontosabb kérdése, hogy az adatközponti sebességnövekedés kihívásaira milyen válaszok adhatók. A vállalatok - egymást jól kiegészítő termékpalettájuk segítgésével - erre keresnek kézzelfogható választ. A rendezvény szakmai partnere az IVSZ, ahonnan Deliága Ákos az adatközpont- és felhő piac hazai helyzetéről tart vitaindító előadást. Az esemény házigazdája Váradi János (OMIKRON). Az előadók között a cégek szakembereit, vendégelőadóként pedig Strausz Jánost (Cisco) hallgathatják meg az érdeklődők. A nap programjáról, az előadások menetéről és tartalmáról a rendezvény honlapja, a www.fiti.hu nyújt bővebb felvilágosítást. A konferencián való részvétel ingyenes, azonban előzetes regisztrációhoz kötött, amelyet a www.fiti.hu oldalon lehet kezdeményezni.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.