Fizikai és virtuális szerverek menedzsmentje

|

Az Avocent, az IT infrastruktúra menedzsment megoldások vezető gyártója a világon elsőként hozott létre olyan megoldást, amellyel nem csak a fizikai, hanem a virtuális szerverek távoli menedzsmentje is megvalósítható.

Napjainkban egyre több vállalat teszi le voksát a virtualizáció mellett. A virtualizáció lényege, hogy egyetlen platformon akár több operációs rendszer is futtatható, egymástól függetlenül. A virtualizáció előnyei közé olyan tényezőket sorolhatunk, mint a költséghatékonyság, a tápellátás, a szerverterem hűtésének csökkentése, rugalmas szerver elhelyezés. Azon alkalmazásokra, amlyek nagygépes környezetet igényelnek, immáron kevesebb szerverrel is megvalósítható. Az Avocent megállapodást kötött a VMware-el, a virtualizációs megoldások vezető gyártójával. Az Avocent DSview3 központi menedzsment szoftverén keresztül így a virtuális szerverek elérése, felügyelete is az IT szakemberek rendelkezésére áll.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.