A Fujitsu bemutatta a népszerű LIFEBOOK E sorozatú noteszgépek új generációját

|

A frissített, vékonyabb formaterv modern megjelenést kölcsönöz az üzleti noteszgépeknek.

A komplett funkcionalitású LIFEBOOK E5 a legújabb Intel processzorokkal dolgozik, és sokféle csatlakozási lehetőséget kínál - vezetékes, vezeték nélküli és mobilhálózaton keresztül is biztonságos és kényelmes hozzáférést nyújt a céges hálózatokhoz.

Az összes LIFEBOOK E4 és LIFEBOOK E5 sorozatú modell új ujjlenyomat-érzékelővel dolgozik, amely azonnali reagálással, egyetlen érintésre biztosítja a bejelentkezést és feloldja a rendszert. Az egyszerűbb használatot szem előtt tartva, a Fujitsu formázott, ergonomikus tenyértámaszt és precíziós érintőpadot szerelt a gépekbe - utóbbi támogatja a Microsoft Windows 10 legújabb verziója által nyújtott háromujjas vezérlést.

Ár-érték arányra optimalizált LIFEBOOK E4 család
Az új, belépő szintű LIFEBOOK E4 sorozat fejlesztésekor a kiváló ár-érték arány volt a legfontosabb szempont. A 15,6 és 14 hüvelykes noteszgépek 7. generációs Intel® Core™ processzorral és tükröződésmentes HD vagy Full HD kijelzővel dolgoznak. Akkumulátor-üzemidejük egész nap kitart. A Fujitsu a komponensek hozzáférését és cseréjét is megkönnyítette, a memóriát, a merevlemezeket és a csatlakozási komponenseket (LTE és WLAN) is beleértve. Az akkumulátorok a noteszgép szétszerelése nélkül cserélhetők.


Az új LIFEBOOK E5 család a Fujitsu legnépszerűbb vállalati noteszgépének hagyományait viszi tovább. Beágyazott 4G/LTE technológiát kínál, támogatja a hagyományos VGA-kimeneteket és teljes méretű Ethernet porttal rendelkezik. A LIFEBOOK E5 mindössze 23,9 mm vastag, 24%-kal vékonyabb, mint az előző modell1. A LIFEBOOK E5 15,6 vagy 14 hüvelykes tükröződésmentes Full HD kijelzővel rendelhető, és a legújabb 8. generációs Intel® Core™ processzorral dolgozik. Opcionálisan háttérvilágított billentyűzettel is konfigurálható. Karbantartását egységes BIOS és lemezképek, valamint azonos formátumú közös alkatrészek (pl. akkumulátorok) egyszerűsítik. Mindkét LIFEBOOK E5 modell ugyanazt a portreplikátort használja, mint az ultramobil LIFEBOOK U7 család.


"Az új üzleti LIFEBOOK E sorozat ujjlenyomat-érzékelővel, smartcard-olvasóval és többféle hagyományos és új porttal rendelkezik, így használóinak nem kell adapterekkel bajlódniuk a projektorok, kijelzők és perifériák csatlakoztatásához illetve a hálózati csatlakozáshoz. Mindkét új LIFEBOOK E sorozatú modell egész napos akkumulátor-üzemidővel, éles és tiszta képet megjelenítő kijelzőkkel, ergonomikus billentyűzettel és opcionális funkciókkal, például új, C-típusú USB-portokkal és kiváló csatlakozási jellemzőkkel - pl. az integrált SIM-kártyahelyen elérhető 4G/LTE-csatlakozással - segíti az önálló munkavégzést"
- nyilatkozta Rüdiger Landto, a Fujitsu kliensszámítástechnikai eszközökért felelős EMEIA-régióbeli vezetője.


Ár és piaci bevezetés

A LIFEBOOK E5 sorozat a világon mindenütt kapható lesz - az EMEIA-régióban 699 euró nettó alapáron. A LIFEBOOK E4 sorozat az EMEIA-régióban lesz megvásárolható, 599 euró nettó alapáron. A Fujitsu már mindkét modellre fogad rendeléseket, 2018. januártól induló szállítással. A közvetlenül a Fujitsutól és viszonteladóitól megvásárolható LIFEBOOK modellek műszaki specifikációja és ára országtól függően változik.

 

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.