A Fujitsu teljes körű globális IT-szolgáltatást nyújt a Barenbrug mezőgazdasági vállalat számára

|

A Fujitsu lehetőséget kapott rá, hogy a globális mezőgazdasági szektor vezető szereplője, a Barenbrug munkahelyi környezetét átformálva, biztonságos globális IT-infrastruktúrát építsen ki, vezessen be és üzemeltessen a vállalatnál egy ma bejelentett hat éves globális projekt keretében.

A holland Royal Barenbrug Group az új infrastruktúrával valósítja meg a digitális átalakulást 18 leányvállalatánál és 22 K+F helyszínén. Az állati takarmányok és fűmagkeverékek forgalmazására szakosodott vállalat szeretné javítani munkahelyi környezete rugalmasságát, jobban kézben tartani a költségeket, biztonságosabbá és hibatűrőbbé tenni a kommunikációt és világszerte teljes körűen integrálni a dolgozóknak nyújtott IT-szolgáltatásokat.  

A Fujitsu által megvalósított, teljes körű munkahely-szolgáltatások és globális menedzselt szolgáltatások segítségével a Barenbrug összekapcsolt, egységes, szabványos és védett infrastruktúrát vehet igénybe. 

A hat kontinens 17 országát lefedő konstrukció világszerte kiváltja a helyi szolgáltatókat. A Fujitsu biztosítja hozzá a munkahely-szolgáltatásokat, az infrastruktúrát, a hálózati elemeket, a biztonsági hátteret, a hardvereket és a támogató szolgáltatásokat. 

A nem ismert értékű megállapodás megteremti a rugalmas digitális munkavégzés lehetőségét a Barenbrug 800 dolgozója számára, akik bárhonnan, bármikor, bármilyen eszközről elérhetik majd a vállalat rendszereit a Fujitsu Microsoft 365 E5 licenceken alapuló munkahely-szolgáltatásainak köszönhetően. A Fujitsu globális szolgáltatóközpontjai által menedzselt szolgáltatások részeként a Fujitsu a PRIMEFLEX for Microsoft Azure Stack HCI hiperkonvergens infrastruktúrát is bevezeti a Barenbrug adatkezelési tevékenységének támogatására.  

A Barenbrug a Fujitsu szolgáltatóközpontjai által felügyelt Azure Cloud-alapú virtuális magánhálózaton, valamint Cisco Meraki gerincre épülő WAN- és irodai LAN-hálózaton keresztül veszi igénybe a Fujitsu hálózati szolgáltatásait. Az átfogó munkahelyi hardverháttér mellett a Fujitsu biztonságfelügyeletet is nyújt a Barenbrug számára operatív biztonságfelügyeleti szolgáltatásával, és a TFSNow megoldással támogatja szolgáltatóközpontjából a service desk működését.  

"A Fujitsuval kiépített partnerkapcsolatnak köszönhetően osztott infrastruktúránkat minden országban egységesítve, központosítva és összekapcsolva, jobban kézben fogjuk tartani folyamatainkat, ráadásul hibatűrőbben és rugalmasabban működhetünk. Az egységes és biztonságos globális IT-szervezet létrehozásával gyorsítani tudjuk belső digitális átalakulásunkat, és folyamatosan arra összpontosíthatunk, hogy kiváló minőségű, innovatív termékeket és szolgáltatásokat nyújtsunk ügyfeleinknek" - nyilatkozta Jeroen van Dijk, a Barenbrug globális IT-igazgatója.  

"Büszkék vagyunk rá, hogy a Barenbrug a Fujitsu megoldását választotta digitális átalakulásához. Ez újfent bizonyítja, milyen globális képességekkel és vezető pozícióval rendelkezünk többek között a munkahely-szolgáltatások piacán. A Fujitsu partnereként a Barenbrug meg tudja valósítani célját, hogy egykapus globális IT-szolgáltatóra bízza a digitális munkahely-szolgáltatásokat és a menedzselt hálózati szolgáltatásokat egyaránt magában foglaló, központilag felügyelt IT-infrastruktúráját" - tette hozzá Bas de Reus, a Fujitsu Netherlands ügyvezető igazgatója.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.