A Fujitsu Veeam megoldásai növelik az adatok rendelkezésre állását a KKV-k számára

|

A Fujitsu egyszerűbb, automatikus mentést kínáló Veeam Cloud Data Management megoldásai az adataik rendelkezésre állását növelni és a katasztrófa utáni visszaállást gyorsítani kívánó kis- és középvállalatok számára készültek.

Az egyre több feladat felhőbe költözésével, az adattömeg növekedésével, az infrastruktúrák erősödő komplexitásával és az adatvesztési kockázat súlyosbodásával szembesülő KKV-knak olyan teljes körű mentési stratégiát kell kidolgozniuk, amely a helyben és a felhőben tárolt adatokat egyaránt lefedi. Arra is képesnek kell lenniük, hogy szükség esetén gyorsan visszaállítsák rendszereiket, alkalmazásaikat és adataikat, megakadályozva, hogy váratlan rendszerleállás, adatvesztés és -sérülés veszélyeztesse üzletmenetük folytonosságát. A Veeam az összes adatbiztonsági szükségletre reagál, elvégzi az adatmentést a helyi telepítésű virtualizált adatinfrastruktúrákban, és emelt szintű mentési képességeket kínál a felhőalapú AWS, Azure és Microsoft Office 365 megoldásokhoz.

A Veeammal folytatott együttműködés még szélesebb körre terjeszti ki a Fujitsu szervezeti adatvagyon optimalizálását célzó, szállító- és platformsemleges adatvezérelt átalakulási stratégiáját (Data-Driven Transformation Strategy, DDTS). A szemlélet fontos eleme az adatok átláthatóságának biztosítása bármely platformon, megoldáson vagy architektúrában - függetlenül attól, hogy a szervezeten belül vagy kívül tárolják őket.

A Fujitsu megbízható átalakulási partnerként kivívott pozícióját tovább erősíti a Veeam megoldásainak mélyreható integrálása saját ökoszisztémájába. A többféle mentési megoldást használó szervezetek számára jó hír, hogy most már a Veeam Cloud Data Management portfolióját is igénybe vehetik a Fujitsu adatközponti rendszereihez, köztük a PRIMERGY szerverekhez, a PRIMEFLEX integrált rendszerekhez és az ETERNUS tárolókhoz1 - ami ismét jól példázza, hogy a Fujitsu segít megvalósítani a zökkenőmentes biztonsági mentést a heterogén környezetekben.ű

Ár és piaci bevezetés

A Veeam megoldások azonnal megrendelhetők és megvásárolhatók közvetlenül a Fujitsutól és viszonteladó partnereitől Ausztriában, Belgiumban, Dániában, Finnországban, Franciaországban, Németországban, Írországban, Olaszországban, Luxemburgban, Hollandiában, Norvégiában, Portugáliában, Spanyolországban, Svédországban, Svájcban és az Egyesült Királyságban. A vállalat a későbbiekben más európai országokra is ki kívánja terjeszteni a termékek elérhetőségét.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.