Gartner elemzés UTM tűzfal témában

|

A Gartner legújabb elemzésében vezető helyre teszi a Sonicwall UTM megoldását. Az UTM (Unified threat management) eszközök kis-, közepes vállalatok számára nyújtanak egy hardveren többfajta biztonsági funkciót. Ezek általában tűzfal, IDS, IPS, vírusvédelmi, NAC modult és spam szűrést jelentenek.

Az elemzés alapján a 2011-es évben az UTM eszközök forgalma elérte az 1,28 milliárd dollárt, mely 19,5 százalékos növekedést jelent az előző évhez képest. A magic quadrant-ban (ez a legértékesebb hely) az alábbi gyártók megoldásai találhatók meg: - Sonicwall - Fortinet - CheckPoint - Watchguard - Sophos A Sonicwall két termékvonallal szerepel az UTM értékelésben. A TZ sorozat kisvállalatok számára (100 - 200 Mbps) kifejlesztett megoldás, az NSA sorozat pedig 600 - 2750 Mbps forgalom teljeskörű elemzésére képes. A Sonicwall termékeinek erősségei: - erős gyártói támogatás - ismert márkanév, mely már évek óta szerepel a Gartner elemzéseiben - nagyon jól használható grafikus menedzsment felület - az új verzió még intuitívabb, és kifejezetten az SMB piac számára lett fejlesztve A teljes Gartner elemzés (ingyenes regisztrációt követően) elérhető az alábbi linken: http://www.sonicwall.com/us/14539.html?elq=6f3e39d9371e4508ae928afaba37cf3e

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.