Gigabites menedzselt kapcsoló a Netgeartől

|

Az új ProSafe Gigabit Layer 3 felügyelhető hálózati eszköz 24 és 48 portos változatban kerül forgalomba.

ProSafe Gigabit Layer 3 menedzselt kapcsolók négy darab, egyenként 10 gigabit/másodperc átviteli sebességet biztosító slottal rendelkeznek. Az új hálózati eszközön a Layer 2 és Layer 3 kategóriájú menedzselt kapcsolási funkcionalitást egyaránt elérhető. A négy darab, dupla funkciós és nagy sebességű foglalat rendkívül rugalmas és dinamikus, moduláris bővítést tesz lehetővé a sávszélességigényes alkalmazásokkal rendelkező felhasználók számára például a hálózati tárolórendszerek (SAN-ok) és az IP telefónia területén. A Netgear új menedzselt kapcsolóihoz korlátozott élettartam garanciát és napi 24 órában elérhető technikai támogatást nyújt. A felhasználók opcionálisan a gyártó ProSupport szolgáltatására is előfizethetnek, amely magába foglalja a fejlett technikai támogatást, a következő munkanapi hardvercserét és a teljes aznapi vagy következő napi hálózati támogatást is.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.