Go Digital… ?

|

Helyszín: Kinnarps Budapest, 1133 Budapest, Váci út 92. Időpont: 2011. május 25.

A magazinok digitalizálása hazánkban még gyerekcipőben jár, a piaci szereplők csak most teszik le a jövő építőkockáit – legyen szó a szolgáltatókról vagy a kiadókról. Látványos áttörés nincs még, az útkeresés jellemzi a szegmenset. Kidolgozott üzleti modellek, várható sikersztorik, látványos és üzletileg is alátámasztott, figyelemreméltó megvalósítások, illetve a szolgáltatók különböző megközelítéséből fakadó technikai kérdések, pozitív illetve negatív tapasztalatok, meglévő illetve újonnan belépő piaci szereplők igénylik azt, hogy a kiadók és a szolgáltatók szakemberei egy térben egy időben piacépítő céllal beszélgessenek egymással. Kinek lehet érdekes? - kiadók terjesztési, illetve marketing szakemberei - kiadók üzletfejlesztési vezetői - kiadók ügyvezetői - contentproviderek A tervezett program részletezve megtalálható a Computerworld.hu/konferencia oldalunkon https://www.computertrends.hu/konferencia/52

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.