Hat kategóriában nyerték el a Product of the Year 2008 díjat

|

Sun Microsystems termékei, szolgáltatásai kiemelkedő sikert arattak a tekintélyes fejlesztői szakportál, a Developer.com évzáró szavazásán. A Developer.com felhasználói tizenegyből hat kategóriában a Sunt látták a legjobbnak, s az összes leadott szavazatot tekintve a Java Standard Edition 6 JDK végzett az élen.

A Product of the Year, vagyis Az év terméke kitüntetést a keretrendszerek között kapta meg a Java SE 6 fejlesztői kit. Az értékelés többek közt kiemeli a platform fejlesztői lehetőségeit, a felügyeleti eszközök színvonalát és a biztonsági szolgáltatásokat. Mint a szerkesztők kiemelik, a Java SE 6 sikere után nem meglepetés, hogy a fejlesztői eszközök kategóriájában és a Java eszközök között is a NetBeans IDE lett az év legjobbja. Az indoklás szerint a NetBeans minden egyéb eszköznél egyszerűbbé teszi a fejlesztők munkáját, s rendkívül széles körben - desktop, mobil, üzleti és webes alkalmazások fejlesztése, Ruby, C/C++, és JavaScript támogatása - felhasználható. A drótnélküli/mobil fejlesztői eszközök között a NetBeans Mobility Pack kapta a legtöbb szavazatot. A méltatás kiemeli a CLDC/MIDP fejlesztéshez integrált interfészt, a Visual Mobile Designer előnyeit és az új játék-fejlesztőt. A JSR-ek (Java Specification Request) között a Java platformot scripting technológiákra kiterjesztő JSR 223 lett a díjazott. A .NET eszközök és kiegészítők kategóriájában a Java jelentőségének megfelelően a GlassFish alkalmazás-szerver a Java és a .NET interoperabilitását lehetővé tevő technológiája lett az év legjobbja.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.