Hatalmas lépésre szánta el magát az Avocent

|

Az Avocent az integrált platformmal egyszerre fejleszti a stratégiai funkciókat.

Az Avocent a világ legnagyobb KVM, valamint informatikai távfelügyelti eszközeit gyártó mammutvállalata bejelentette, hogy történelmi lépést tettek az Avocent Management Platform-on (AMP) keresztüli Avocent eszközök elérhetőségének növelésének érdekében. Ez az említett AMP egy nyerő kombinációt jelent az Avocent hardver és szoftver használatában egy közös integrált platformon. Ez az egyesített platform gyors, egyszerű megoldást jelent az eszközök vezérlésében a picurka munkaállomástól a nagy bonyolult adatparkig. Ennek a bonyolult integrációs folyamatnak a vezetését az Avocent egyetlen ember kezébe adta, így lehet a leghatékonyabb a folyamat. Ő Ben Grimes, aki felelős az integrációs és fejlesztési feladatok koordinálásáért. Biztosak vagyunk abban, hogy ez a feszített munka hamarosan meghozza a gyümölcsét, és hamarosan újabb eszközök megjelenéséről számolhatunk be.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.