Hogyan lesz egy alkalmazásfejlesztő cégből, modern üzleti megoldásokat szállító informatikai szolgáltató?

|

A 2010-es év első hónapjaiban a Grepton a belső és külső változások hatására újrafogalmazta küldetését és jövőképét. A középpontban továbbra is a közép- és nagyvállalati ügyfélkör, azok elérendő üzleti céljai és az ügyfél elégedettség áll, ám a fentieknek való megfelelés érdekében a stratégiánk változott, amely kimondja, hogy a Greptonnak rövid távon alkalmazás fejlesztő cégből, modern üzleti megoldásokat szállító informatikai szolgá

A célok elérése érdekében a cég küldetésének megvalósítására alkalmas struktúra és szervezet kialakítására van szükség. A Grepton csak eredményorientált működéssel, megfelelő struktúrával, erőforrásokkal és szolgáltatási kínálattal képes időben reagálni a gyorsan változó környezetben a piaci változásokra. Hogyan valósítjuk meg ezeket a változásokat? A feladat nem egyszerű, de részfolyamatokra bontva megoldható. Az operatív munka februárban elkezdődött, és örömmel jelenthetjük ki, hogy az elmúlt négy hónapban két kitűzött célt teljesítettünk: Egyrészről üzleti megoldásainkat átalakítottuk, és jelenleg IT hatékonyság növelő, adminisztrációs terheket csökkentő, csoportmunka- és kommunikáció támogató, illetve szoftver, mint szolgáltatás (SaaS) típusú megoldások szerepelnek a piaci kínálatunkban. Ezeket az üzleti megoldásokat a Core szolgáltatásaink („IT közmű szolgáltatások”) biztos alapjára építve, illetve a saját és a külföldi anyavállalatunk (New Frontier Group) felhalmozott szakmai kompetenciáira támaszkodva szolgáltatjuk ügyfeleink számára. Másrészről a szervezeti változások eredményeként képessé váltunk további üzleti megoldások kifejlesztésére és hatékony piacra vitelére, illetve a jelenlegi Core szolgáltatások és kompetenciák folyamatos megújítására a piaci igények változásához igazodva. Az eddig elért eredményeink jó alapot szolgáltatnak a további sikeres munkavégzéshez és megalapozzák a szakmai és kereskedelmi erőforrásokba való folyamatos invesztíciót.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.