Idén is Matching Grant program a Sun Microsystemstől - Az intézmények május 20-ig pályázhatnak a támogatásra

|

Budapest, 2008. március 5. - A Sun Microsystems alapítása óta elkötelezett arra, hogy az oktatási és tudományos intézményekkel erős és hosszú távú partnerkapcsolatot építsen ki. Ennek jegyében hirdette meg idén is a "Matching Grant" programját, amely segítségével igyekszik hozzásegíteni a kulturális intézményeket, iskolákat, oktató kórházakat, könyvtárakat, kutatóintézeteket, múzeumokat és az ott dolgozó szakembereket az innovatív technológia megismeréséhez és használatához.

A kiegészítő támogatási program alapja egy "Egyet fizet - kettőt kap"; megoldás, amely speciális megtakarítási lehetőséget ajánl a program által támogatott intézményeknek bizonyos Sun termékekre vonatkozóan. A "Matching Grant" keretében a Sun Microsystems rendkívül kedvezményes áron látja el hardver- és szoftvereszközökkel, illetve webes szolgáltatásokkal a már meglévő és új partnereit. A kiegészítő támogatási igénylést 2008. május 20-ig kell benyújtani, a jóváhagyott igénylésekhez kapcsolódó megrendeléseket pedig 2008. június 20-ig kell eljuttatni a Sun Microsystems hivatalos viszonteladóihoz, vagy a Sun magyarországi disztribútorához, az Avnet Kft-hez. A pályázatban szereplő intézmények száma korlátozott lehet annak függvényében, hogy az adott intézmény teljesíti-e a kiegészítő támogatás feltételeit. A megrendelések a beérkezések sorrendjében kerülnek feldolgozásra, a Sun Microsystems végső jóváhagyását követően. A Sun nagy hangsúlyt fektet a felsőoktatás, és ezen keresztül az oktatók és a hallgatók információs technológiai ellátottságára. A Matching Grant csak egyike annak a számos különféle programnak, amelyet az oktatók számára kínál a vállalat a hallgatók még szélesebb körének hatékony és olcsó elérésére. Bővebb információ, illetve az akcióban résztvevő termékek árlistája a http://matchinggrant.sunshop.hu weboldalon található. A Sun Academic Initiative (SAI, a Sun akadémiai kezdeményezése) ingyenes online tanfolyamokat kínál többek között olyan témakörökben, mint a Java programozási nyelv, vagy a Solaris operációs rendszer, és ezzel értékes és rendkívül piacképes tudást és az előmenetelt segítő informatikai ismereteket kínál a hallgatók számára. További információk: www.sun.com/products-n-solutions/edu/programs/sai/ További információ Polner Tamás Tel.: (06-1)-489-8996 Mobil: 06-30-444-8996 Email: tamas.polner@sun.com A Sun Microsystemsről A globális piac meghatározó technológiái a Sun Microsystems névjegyét viselik. A Sun fejlesztései mögött egyetlen jelmondat áll: "A hálózat maga a számítógép". Ez a filozófia vezérli úttörő kezdeményezéseit a hálózati hozzáférések előmozdításáért, melynek alappillérei a közös innováció, a közösségépítés és a nyílt forráskód. A több mint száz országban jelen lévő vállalatról további információ a http://sun.com webhelyen található.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.