IFS Applications a norvég repülőtér üzemeltető Avinornál

|

Az IFS globális ERP megoldásszállító bejelentette, hogy a norvég polgári repülőterek többségét üzemeltető állami tulajdonú Avinor az IFS Applications rendszert választotta üzleti folyamatai konszolidálására és hatékonyabbá tételére. A szerződés 11,5 millió norvég korona (nagyságrendileg 450 millió forint) értékben tartalmaz licenceket és szolgáltatásokat.

Az Avinornak szüksége volt egy központi ERP megoldásra a 46 norvég repülőtérből álló hálózat különböző folyamatainak menedzselésére és irányítására. A közbeszerzési eljárás keretében végrehajtott kiválasztási és értékelési folyamatot követően az Avinor az IFS Applicationst választotta az Oracle Financials kiváltására. Az IFS Applications már korábban bevezetésre került központi ERP-rendszerként Norvégia fő repülőterén, az Avinor tulajdonában lévő oslói repülőtéren, amely integráns részét fogja képezni az új bevezetésnek. Az IFS megoldása a pénzügyi, üzleti elemző, elektronikus számlázási, beszerzési, projektmenedzsment és időlejelentő folyamatokat fogja támogatni. A megoldás web alapú közbeszerzési portálhoz is kapcsolódik. Az IFS Applicationst megközelítőleg 3000 Avinor alkalmazott fogja használni a repülőtereken szerte az országban. „Fő célunk, hogy hatékonyabbá tegyük üzletileg kritikus folyamatainkat egy központi ERP megoldás segítségével”– fogalmazott Helge Clem, Vice president, Corporate Business Support and Shared Services, Avinor. „Az IFS mutatta be nekünk azt az átfogó és skálázható megoldást, amely a legjobban megfelelt követelményeinknek. A fő folyamataink, mint a pénzügy, beszerzés egy platformon való konszolidálásával maximalizálhatjuk működésünk hatékonyságát és átláthatóságát, miközben minimalizálhatjuk a teljes tulajdonlási költséget.” „Nagyon örülünk, hogy az Avinort ügyfeleink között tudhatjuk, és nagy várakozással tekintünk a hosszú távú és gyümölcsöző üzleti kapcsolat elé” – mondta Glenn Arnesen, az IFS Scandinavia vezérigazgatója. „Az IFS Applicationst központi platformként használva az Avinor kihasználhatja majd a lean üzleti folyamatokból és a fokozott kontrollból származó előnyöket teljes szervezete mentén.” A bevezetés 2013 januárjában kezdődik és várhatóan 2014 januárjában be is fejeződik. Magyarországon a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőteret üzemeltető Budapest Airport Zrt. 2003 óta alkalmazza az IFS Applications integrált vállalatirányítási rendszert a beszerzési, szolgáltatás értékesítési, épület-, létesítmény-, járműkarbantartási, humánerőforrás-menedzsment, repülőgép üzemanyag-kiszolgálási, valamint pénzügy-számviteli folyamatai támogatására. [b]Avinor[/b] Az Avinor felelős a norvég repülőtér hálózat tervezési, fejlesztési és üzemeltetési feladataiért. Az Avinor 46 repülőteret üzemeltet Norvégiában, ebből 12-t a hadsereggel közösen. Az üzemeltetési feladatok a légiirányító tornyokra, irányító központokra és a léginavigációs műszaki infrastruktúrára is kiterjednek. További információ: www.avinor.no

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.