IFS Applications ERP rendszert választott MRO tevékenysége támogatásához a Domodedovo Technique

|

Az IFS, a globális ERP megoldásszállító és a Domodedovo Technique Company Limited, a Domodedovo Moszkvai Nemzetközi Repülőtér vezető nemzetközi repülőgép karbantartó szolgáltatója karbantartó javító és felülvizsgálati (MRO) informatikai megoldás bevezetésére kötött szerződést.

A Domodedovo Technique Company Limited az East Line Group leányvállalataként teher- és személyszállító légitársaságok számára végez repülőtéri, valamint egyéb nem légiipari szolgáltatásokat a Domodedovo Moszkvai Nemzetközi Repülőtéren. A Skytrax független kutató cég 2007-ben a Domodedovot Közép-Kelet-Európa három legjobb repülőtere egyikének minősítette. "A légiiparban tapasztalható nemzetközi és hazai verseny, valamint a repülőgép karbantartásra vonatkozó szigorú nemzetközi minőségi szabványok és előírások megkövetelték egy MRO menedzsment információs rendszer bevezetését. Az IFS által kínált megoldást választottuk, mely támogatja üzleti folyamatainkat, valamint maradéktalanul megfelel a nemzetközi légiipari szabályoknak és előírásoknak" - mondta Vladimir Ryabov, a Domodedovo Technique Company Limited ügyvezető igazgatója. Az IFS-t egy sor további vezető nemzetközi szállító közül választották ki. Az IFS mellett szóló fő érv volt, hogy a cég olyan speciális légiipari funkcionalitást kínál, mely egy nagyobb, az egész szervezetre kiterjedő megoldás részeként működik. Az IFS továbbá tapasztalt iparági szakemberekből álló csapattal rendelkezik, számos sikeres légiipari projekttel a háta mögött Oroszországban és nemzetközi szinten egyaránt. Alexander Vorotnev, a Domodedovo Technique Company Limited projektmenedzsere szerint "az IFS Applications MRO rendszere volt az egyetlen, mely maradéktalanul megfelelt a követelményeknek". Leonid Viktorov, az IFS Russia és CIS ügyvezető igazgatója a következőképpen fogalmazott: "Ennek a szerződésnek az aláírása többek között az IFS légiipari szektorra irányuló folyamatos fókuszának az eredménye. Az IFS további együttműködésekre és terjeszkedésre törekszik a polgári repülés - a cég egyik kiemelt célszegmense - területén."

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.