IFS: kétszámjegyű termékbevétel-növekedés 2012 harmadik negyedévében

|

Az IFS globális ERP megoldásszállító kétszámjegyű licenc- és karbantartási bevételnövekedésről, fejlődő partnerprogramról, és a felvásárolt cégek sikeres integrációjáról számolt be 2012. harmadik negyedéves pénzügyi jelentésében.

Az értékesítés és marketing területén tett erőfeszítésnek és befektetésnek köszönhetően 2011 hasonló időszakához képest az árfolyamváltozással korrigálva 13%-kal emelkedett a licencbevétel. A célpiacainkon versenytársainkkal szemben elnyert újabb üzletek alátámasztják, hogy az IFS vonzó választási lehetőség a nemzetközi ügyfelek számára. A karbantartásból és terméktámogatásból származó bevétel továbbá 10%-kal emelkedett a 3. negyedévre vonatkozóan szintén az árfolyamváltozással korrigálva, ebből következően az termékbevétel is összességében kétszámjegyű növekedést mutat az előző év hasonló időszakához képest. A harmadik negyedév során az IFS partnerprogramjának fejlődése is jól haladt, amely fejlődésre a legjobb példa a Mahindra Satyam vállalattal létesített partneri együttműködés. Az elmúlt évek felvásárlásaival megszerzett cégek sikeresen integrálásra kerültek az IFS szervezetébe. Az október közepén, az IFS World Conference 2012 rendezvényen bejelentett új generációs mobil kliensünk az általunk legutóbbi felvásárolt Metrix megoldásán alapul. A teljes üzleti évre vonatkozóan jelentős organikus licencbevétel-növekedést, és az előző évihez hasonló üzemi eredményt (EBIT) várunk. 2012. július-szeptember (harmadik negyedév) • A licencbevétel 109 millió svéd korona szerint alakult (’11 3. negyedév: 98 millió SKr), 13%-os emelkedés az árfolyamváltozással korrigálva. • A karbantartásból származó bevétel 224 millió svéd koronát tett ki (’11 3. negyedév: 208 millió SKr), 10%-os emelkedés az árfolyamváltozással korrigálva. • A tanácsadásból származó bevétel 268 millió svéd koronát ért el (’11 3. negyedév: 288 millió SKr), 4%-os csökkenés az árfolyamváltozással korrigálva. • A nettó árbevétel 612 millió svéd korona szerint alakult (’11 3. negyedév: 596 millió SKr), 5%-os növekedés az árfolyamváltozással korrigálva. • Az üzemi eredmény (EBIT) 28 millió svéd korona (’11 3. negyedév: 45 millió SKr). • A bővített egy részvényre jutó hozam 0,82 svéd korona szerint alakult (’11 3. negyedév 1,26 SKr). 2012. január-szeptember (első kilenc hónap) • A licencbevétel 284 millió svéd korona szerint alakult (’11 első kilenc hónap: 265 millió SKr), 7%-os emelkedés az árfolyamváltozással korrigálva. • A karbantartásból származó bevétel 678 millió svéd koronát tett ki (’11 első kilenc hónap: 603 millió SKr), 12%-os emelkedés az árfolyamváltozással korrigálva. • A tanácsadásból származó bevétel 930 millió svéd koronát ért el (’11 első kilenc hónap: 956 millió SKr), 3%-os csökkenés az árfolyamváltozással korrigálva. • A nettó árbevétel 1907 millió svéd korona szerint alakult (’11 első kilenc hónap: 1831 millió SKr), 4%-os növekedés az árfolyamváltozással korrigálva. • Az üzemi eredmény (EBIT) 66 millió svéd korona (’11 első kilenc hónap: 107 millió SKr). • A befektetési cash flow -96 millió svéd korona szerint alakult (’11 első kilenc hónap: 76 millió SKr). • A bővített egy részvényre jutó hozam 1,60 svéd korona szerint alakult (’11 első kilenc hónap: 2,67 SKr).

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.