IFS: növekvő bevétel és nyereség az első negyedévben

|

A licencbevétel 23%-kal nőtt az elmúlt negyedév során az árfolyamváltozással korrigálva. A tanácsadásból származó bevétel 12%-kal 335 millió svéd koronára emelkedett. Az IFS 2011 hátralévő részében is számottevő organikus növekedéssel és javuló üzemi eredménnyel számol.

Valamennyi bevétel árfolyamváltozással korrigált értéke erős növekedést mutat az elmúlt év első negyedévének értékeihez viszonyítva. Az IFS nemzetközi fókusza az infrastruktúra-fejlesztési, megújulóenergia-ipari, tengeri olaj- és gázipari, hadiipari és honvédelmi szektorok ügyfelei vonatkozásában továbbra is a siker egyik kulcsa. Az új értékesítések, nemzetközi bevezetések, valamint azok az ügyfelek, amelyek az IFS Applications legújabb verzióra frissítettek erős keresletet támasztottak az IFS rendszerbevezetési szolgáltatásai iránt, mely 12%-os növekedést eredményezett a tanácsadásból származó bevételekben. Bár a nemzetközi gazdasági helyzet javul, a növekedést gátolják az amerikai és nyugat-európai gazdasági szereplők visszafogott várakozásai. Összességében az IFS piacán élénkülés tapasztalható, mely 11%-os nettó árbevétel-növekedésben realizálódott az első negyedévben a tavalyi év hasonló időszakához viszonyítva. Általában a szoftverpiacon és különösen a vállalati alkalmazások piacán élénkülés volt tapasztalható az első negyedévben és az iparági elemzők szerint a növekedés folytatódni fog 2011 hátralévő részében is. Az IFS az agilis módszertan alapján fejleszti termékét, melynek keretében az ügyfelek már korai szakaszban bevonásra kerülnek a fejlesztési folyamatba, így magas fokú kezelhetőséget, jobb minőséget és kiváló iparági funkcionalitást biztosítva. Az első negyedév során bemutatott új mobilmegoldás is az agilis szoftverfejlesztés eredménye. A stratégiai szektorokban továbbra is cél felvásárlások végrehajtása, melyhez az erős cash flow megfelelő alapot biztosít. Az IFS számottevő organikus növekedéssel és javuló üzemi eredménnyel számol 2011-ben

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.