IP felügyeletre és biztonságtechnikára koncentrál a ZyXEL

|

A biztonság felügyeleti szektor trendje a hagyományos, analóg televízió (CCTV) irányából az IP, avagy a konvergencia-bázisú technológia felé halad, így egyre több vállalat kutat olyan IP felügyeleti lehetőségek után, amellyel központi hálózati infrastruktúráját kiegészítheti.

A ZyXEL a jövőben kiemelten koncentrál erre a komoly potenciállal bíró területre, ezért többek között a Panasonic-kal, az ACTI-val és több hazai, a témában érdekelt vállalkozással is stratégiai együttműködést kötött. Ennek eredményeképp a jövőben a G4S a magyar piacon a cég megoldásait alkalmazza az IP felügyelet és biztonságtechnika területén, valamint az IP kamera integrátor és kereskedő RIEL Kft-vel is szorosabb együttműködésbe kezd a ZyXEL.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.