IPTV megoldás a BeeSmart és a ZyXEL együttműködésével

|

Kiemelten fontos megállapodást kötött a ZyXEL az IPTV technológiában iparágvezető BeeSmarttal. Az Infornetics által nemrégiben nyilvánosságra hozott adatok alapján 2009 óta 37%-kal nőtt az IPTV előfizetők száma és az előrejelzések alapján ez a tendencia töretlenül folytatódni fog a következő években is.

Az előfizetések gyors növekedésével együtt jár a szolgáltatók bevételeinek emelkedése, mivel a kábeltévés és műholdas szolgáltatást nyújtó cégek rohamosan bővítik és fejlesztik IP szolgáltatásaik funkcióit, minőségét és a nézőknek nyújtott tartalmat, ezáltal a televíziózás vonzerejét is. A ZyXEL új megoldásával a távközlési szolgáltatók szélesebb választékban, igényes IP videószolgáltatást nyújthatnak meglévő és leendő előfizetőiknek, ezáltal növelve versenyképességüket és beruházásaik megtérülési arányát. Előnyös együttműködés A funkciókban gazdag és kiemelkedő teljesítményű szoftveres és hardveres tervezés során az iparág vezető szolgáltatójával, a BeeSmarttal való együttműködés gyümölcseként született meg az STB-2101H interaktív TV szolgáltatási csomag, rugalmas és moduláris előnyöket magába foglaló innovatív architektúrával. Az STB-2101H Set-top Box telepítése egyszerű, valamint képes a különböző tartalmi kiterjesztések érdekében létrehozott, HTML és JavaScript-el fejlesztett alkalmazások támogatására. A nagy skálázhatóságnak és a funkciók sokszínűségének köszönhetően a távközlési szolgáltatók új csatornákat vezethetnek be, ezzel növelhetik a felhasználás arányát és új előfizetőket nyerhetnek az éles versenyhelyzetben is. Felkészülve a jövőbeni technológiai fejlődésre, a szoftver a későbbiekben bővíthető, ezzel az IPTV szolgáltatók jelentős költségmegtakarítást érhetnek el. A STB-2101H Set-top Box-ról A ZyXEL legújabb Set-top Box modellje az STB-2101H, az SoC (system-on-chip) architektúrának köszönhetően fejlett videó-átviteli képességgel rendelkezik, amely pedig kifogástalan audiovizuális élményt nyújt a felhasználóknak. Emellett támogatja az SVG (Scalable Vector Graphics) forradalmian új technológiát, amely gyorsabb letöltési időt és teljesít torzítatlanságot tesz lehetővé: a kép átméretezése vagy a kijelző távolítása / közelítése során a legoptimálisabb teljesítményt nyújtja. Előnyei közé sorolhatóak továbbá a következő funkciók: multimédiás tartalmak megosztása könnyedén külső merevlemezre, vagy USB-re csatlakoztatva, a tárolt audió és videótartalom egyszerű és kényelmes elérési lehetősége, a Software Development Kit segítségével pedig a szolgáltatás-integrátoroknak lehetősége nyílik új, izgalmas alkalmazások fejlesztésére, a meglévőek javítására a vevői elégedettség szolgálatában.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.