IPv6 képes hálózati megoldások

|

A 2004-ben fejlesztésnek indított IPv6 termékportfólió kiterjesztéseként a ZyXEL bevezeti IPv6 kompatibilis hálózati eszközeit. A tajvani cég nem titkolt célja a piacvezető pozíció megszerzése az IPv6 technológia támogatásában. Az IPv6 protokoll-aktivált VDSL2 eszközök a korábbinál változatosabb beállítási lehetőséget biztosítanak a szolgáltatóknak, akik így magasabb hozzáadott értéket nyújthatnak ügyfeleiknek.

Piaci kihívás Az internetszolgáltatók egyre nagyobb sávszélességű csomagokat kínálnak, továbbfejlesztett szolgáltatásokkal. Az infrastrukturális beruházások során különösen fontos a sávszélesség-optimalizáció és az értéknövelt szolgáltatásnyújtás, főként a DLS szolgáltatók számára, nekik ugyanis erős versenyhelyzettel kell szembenézni a piacon. A ZyXEL célkitűzése, hogy megoldásainak segítségével rugalmasan és költségeket megtakarítva legyen fejleszthető a már létező saját hálózat. Az intelligens otthon Az intelligens otthon kialakításának trendjébe illeszkedve a pair-bonding (portok összefogása) ideális megoldást jelent az olyan magas sávszélesség igényű programok kiszolgálására, mint például az IPTV, intelligens TV, otthoni energiamenedzsment, otthonautomatizálás, vagy az LTE (Long-Term-Evolution) femtocella alkalmazás. Az end-to-end pair-bonding megoldással az Ipv6 fejlett internetes protokollja biztosítja, hogy ne merüljenek fel a jövőben frissítési és esetleges átváltási költségek sem. A hálózati megoldás Az új tervezésű, IPv6-nak is megfelelő bonding két VDSL2 DSLAM és egy vonali kártya esetében használható az ugyanezt a funkciót támogató VDSL átjáróval együtt. Utóbbinak egy második, gigabit ethernet WAN interfésze is van az FTTH alkalmazásokhoz, valamint olyan 802.11n Wi-Fi kapcsolattal is rendelkezik, amely 300Mbps átvitelre képes. A szolgáltatók számára a készülék HomePNA 3.1 támogatást nyújt, amelynek 320Mbps az áteresztő képessége. Emellett az egységesített USB port print-serverhez, USB-alapú NAS-hoz is használható, valamint rendelkezésre áll a Z-Wave vezeték nélküli vezérlő is, egy sor intelligens otthoni alkalmazáshoz. A ZyXEL 2004-ben kapta meg az első tanúsítványt az IPv6 logó használatára, további VDSL2 Integrated Access Devices (IADs) és CPE eszközei pedig 2010-ben nyerték el az IPv6 második szakaszának megfelelő termékek aranylogóját (“Phase II IPv6 Ready” Golden Logo).

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.