Ismét egy újdonság az Avocenttől

|

Az Avocent a Service Processorral járult hozzá az IBM által fejlesztett iDataPlex termékcsaládhoz, ami az eddigieknél is költséghatékonyabb megoldást jelent az adatközpontok piacán.

Az új rendszer támogatja az Avocent Mergepoint 5300-as service processorának működését is. A tervezésnél az Avocent figyelembe vette, hogy az IT adminisztrátorok oly módon kapjanak több lehetőséget a szerverkonszolidációs, szervermonitorozási, illetőleg távvezérlési kérdésekben, hogy közben a költségek is alacsonyak maradjanak. Ahogy az Avocent valamennyi terméke, így az iDataPlex is könnyen rackbe illeszthető, valamint egyszerűen installálható, és teljesítí az iparban meghatározott valamennyi követelményt. Az említett iDataPlex az Egyesült Államokban és Kanadában még ez év júniusában hozzáférhető lesz, de az év végéig megjelenik az Avocent valamennyi viszonteladójának kínálatában.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.