Ismét rendelhetők a Microsoft szoftver licenszek

|

Hatályba lépett a Központi Szolgáltatási Főigazgatóság és az Atigris Zrt. által vezetett konzorcium között...

Hatályba lépett a Központi Szolgáltatási Főigazgatóság és az Atigris Zrt. által vezetett konzorcium között az a központosított közbeszerzési keret megállapodás, amelynek alapján a költségvetési intézmények beszerezhetik az informatikai rendszereik működtetéséhez szükséges Microsoft szoftvereket és ezekhez kapcsolódó szolgáltatásokat. Az erre a célra kialakított közbeszerzési portálon (http://www.kozbeszerzes.gov.hu/) keresztül akár on-line módon is feladhatóak a megrendelések a KM0105MLIC06 szerződés szám alatt elérhető termékekre és szolgáltatásokra. Mindezideig az Atigris konzorcium az egyetlen szállító, aki jogosult és képes a költségvetési intézmények ilyen megrendelések fogadására és teljesítésére.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.