Itt az első nagyvállalati integrált Gateway

|

A ZyXEL megalkotta az iparág első olyan integrált, nagyvállalati, környezetbarát eszközét, amely egyesíti az adatfeldolgozás, a VoIP kommunikáció és a hálózati biztonság funkcióit. Az innovatív ötleten alapuló ISG50 integrált Service Gateway sorozat kiemelt támogatást nyújt az üzleti felhasználóknak a nagy teljesítményű hálózati központok kiépítéséhez és azok zavartalan, megszakítás nélküli működtetéséhez.

Az eszköz mindemellett biztosítja a VoIP technológián alapuló üzleti kommunikáció magas fokú védelmét a hálózati fenyegetésektől. A gateway a legújabb környezetbarát hálózati szabványok - mint az IEEE 802.3az - használatának köszönhetően akár 73%-kal kevesebb áramot fogyaszt. Multifunkciós, biztonságos, „zöld” Az új ISG50 Gateway egy multifunkciós eszköz, mely integráltan valósítja meg a vállalatok és a távoli irodák között az IP alapú kommunikáció- és VPN alagutak támogatását, a tűzfal- és routing szolgáltatásokat. Az IP telefónia segít elérni az üzleti kommunikációban az optimális hatékonyságot az irodák közötti és az irodán belüli mellékek használatával, mindezt a költségek alacsonyan tartásával. Az okostelefonok terjedésével kialakuló trendet követve az ISG50 lehetővé teszi az okostelefont használók számára, hogy egy szoftveres alkalmazás beállításával folyamatosan kapcsolatban maradhassanak mobil eszközükkel, így pedig egyetlen hívást se mulasszanak el, érkezzen az bármilyen protokollon. Az eszköz a ZyXEL élvonalbeli biztonsági technológiájával felszerelt, így a jól bevált tűzfal és VPN funkciókkal felvértezve mindig teljes biztonságot nyújt a hang- és adatkommunikáció számára a hackelések, visszaélések és behatolások minden formájával szemben, ezzel is megelőzve egy esetleges üzleti veszteség keletkezését a vállalatnál. A magas fokú integrációnak köszönhetően az IT adminisztrátor mentesül a fölösleges konfigurációs nehézségektől és a különböző típusú és gyártmányú hálózati berendezések közötti együttműködési problémáktól, miközben az általános működési hatékonyság növekszik. Mindezeken felül ISG50 innovatív integrált architektúrája lépéselőnyhöz juttatja a vállalatot, összhangban a hálózatokban egyre népszerűbb felhő alapú alkalmazások elterjedésének erősödő trendjével.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.