IV. Működésfejlesztési Konferencia

|

A HyperTeam tisztelettel meghívja Önt 2007-es Működésfejlesztési Konferenciájára.

A délelőtti elméleti előadások keretében a résztvevők gyakorlati példákon keresztül kaphatnak áttekintést jövőbemutató működésfejlesztési koncepciónról, s a nemzetközi ajánlásokról egyaránt. Igyekeztünk összefogni a működésfejlesztéssel foglalkozó szakembereket leginkább érdeklő témákat! Délután élő demo-k segítségével mutatjuk be, hogy a délelőtt során elhangzott elméleti megoldásokat milyen lehetséges alkalmazásokkal tudjuk támogatni. Látogasson el rendezvényünkre, hogy konkrét példákon keresztül tapasztalatokat szerezhessen a megvalóítás lehetőségeiről! Részvételével nem csak új információk szerzésére, hanem saját véleményének elmondására is alkalom nyílik, ossza meg tapasztalatait, cserélje ki véleményét a résztvevőkkel és szakembereinkkel! A konferencia időpontja: 2006. május 10. 9:00 – 16:00 óra A rendezvény helyszíne: KOG’art HÁZ, 1062 Budapest, Andrássy út. 112

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.