JEITA - ITware találkozó

|

2008. július 15-én sikeresen lezajlott a JEITA (Japan Electronics & Information Technology Industries Association – Japán Elektronikai és Információtechnológiai Vállalatok Szövetsége) és az ITware Kft. közötti találkozó.

A rendezvényen számos nemzetközi szinten is jól ismert japán vállalat, valamint oktatási intézmény vezetője vett részt. A program során a japán résztvevők megismerkedtek vállalatunkkal és felvázolták saját, jövőbeni elképzeléseiket Közép- és Kelet-Európában. A rendezvény egy közös együttműködés első, de kiemelten fontos lépése volt. Az alábbi cégek vezetői képviselték magukat a találkozón: * Toshiba Solutions Corporation * Hitachi Ltd. * Advanced Institute of Industrial Technology * The University of Tokyo * Polytechnic University * SEIKO EPSON Corporation * JEITA (Japan Electronics & Information Technology Industries Association)

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.