Jogtiszta Microsoft license

|

A Microsoft Office jogtiszta példányai értékálló befektetést biztosítanak- mondja Karácsony Sándor, az Atigris Informatika Zrt kereskedelmi igazgatója.

Jogtiszta Microsoft license A Microsoft Office jogtiszta példányai értékálló befektetést biztosítanak- mondja Karácsony Sándor, az Atigris Informatika Zrt kereskedelmi igazgatója. Folyamatos frissítést tesznek lehetővé, és olyan Microsoft-bővítményekre is feljogosítanak, amelyekre az Office hamisított példányai nem. Ha eredeti Office fut a számítógépen, kevesebb idő szükséges a szoftver naprakészen tartásához. Eredeti Microsoft szoftverek vásárlásakor biztos lehet benne, hogy: megvásárolt verzió az Office legbiztonságosabb változata, és valóban azt kapja, amiért fizetett. Terméktámogatást kaphat a Microsofttól és annak megbízható partnereitől, így az Atigristől, amely a Legkiemelkedőbb License Partner címet nyerte el a Microsofttól. A vásárló a legújabb fejlesztéseknek köszönhetően nagyobb biztonságban tudhatja rendszerét és a kizárólag az eredeti Microsoft-termékeket használóknak fenntartott legújabb ajánlatokhoz is hozzájut- teszi hozzá Karácsony Sándor. Az Atigris a felhasználók figyelmét a jogtisztaság fontossága mellett szeretné ráirányítani a szoftvergazdálkodás fontosságára, amellyel a cégek jelentős költségeket tudnak megtakarítani. A cég már több mint egy évtizede segíti az ügyfeleit szoftvergazdálkodási illetve nyilvántartási rendszerük kialakításában.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.