K+F részleg fejleszti a Docfinitót

|

Év végén dobja piacra új iratautomatizálási rendszerét a Qualysoft. Az Új Magyarország által is támogatott Docfinitót a kis-, és mikrovállalatok igényei szerint fejlesztik, segítségével költséghatékonyan és könnyen készíthetők megszemélyesített dokumentumok.

Új, főként a kis- és mikrovállalatoknak szánt iratautomatizálási rendszeren, a Docfiniton dolgozik a Qualysoft Informatikai Zrt. A várhatóan idén decemberben piacra kerülő alkalmazást szolgáltatásként (SaaS - Software as a Service) kínálja majd a társaság - olvasható az informatikai társaság közleményében. "A tavaly piacra dobott Qualysoft Infinica Docflow nagyvállalati terméke professzionális dokumentum generálási feladatok testre szabását, hatékony fejlesztését és portálba integrálását támogatja. A fejlesztés alatt lévő Docfinito alkalmazással a kisvállalatok számára egy új, kevés informatikai ismerettel is kezelhető eszközt teszünk elérhetővé" - jelentette ki Bayer József, a Qualysoft kutatásfejlesztési részlegének vezetője. Mint elmondta, az új rendszer egyedi dokumentum generálásra, mint például egy űrlap kitöltésével indított megrendelő, akár tömeges előállítására, vagy havi számlaegyenleg hó végi létrehozására is használható számos más felhasználási terület mellett. A Docfinito a szövegszerkesztők-körlevélkészítőjéhez hasonlatosan generál megszemélyesített dokumentumokat Adobe pdf-ben, rtf-ben, Excel vagy web űrlapból (webform) származó adatok alapján. A sablon (template) dokumentumot a saját template-designerével kell elkészíteni. A generálás automatizálható és a beviteli web űrlap és a generálás indítása saját weboldalba ágyazható. A szövegszerkesztők körlevél funkciójával szemben komoly előny, hogy a dokumentumok szerkezete összetettebb lehet, például tartalmazhat feltételes elágazást vagy ciklust a megrendelt tételek felsorolására, továbbá a folyamat automatizálható és weboldalra telepíthető. "A fejlesztések korábban a különböző üzletágak alá voltak besorolva. Ma már a nem egyedi fejlesztések az önálló K+F részleg alá vannak csoportosítva" - mondta el a computerworld-nek Bayer. Hozzátette, így hatékonyabban tudjuk a folyamatosan változó piaci igényeknek megfelelően karbantartani és fejleszteni az alkalmazások üzleti funkcionalitását.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.