Képes desktop telefon az SMC-től

|

Az SMC Networks (www.smc.com) LAN hardware és szélessávú csatlakozást biztosító eszközök gyártója új desktop SIP telefonnal bővíti IP telefonjainak kínálatát. A speciálisan a kis- és középvállalkozások számára fejlesztett telefon, a kiváló hangminőséget szolgáltató IP telefonra való váltás lehetőségét kínálja elérhető áron.

A SIPv2 TigerVoIP desktop telefon SMCDSP-200 támogatja a Power over Ethernet funkciót, rendelkezik egy 2 portos 10/100 Mbps switch tulajdonságaival és akár három SIP felhasználói profil is létre hozható. Kiegészítő szolgáltatásként hívásvárakoztatást, hívásátirányítást, hívástovábbítást, hívásmegtartást, 3 irányú konferenciabeszélgetést és hívásrögzítést kínál a felhasználóknak. A desktop VoIP telefonnal a SIP bázisú ITSP-n keresztül fogadhatunk vagy kezdeményezhetünk hívásokat. ITSP-vel használva a TigerVoIP DSP-200 telefonnal alacsonyabb tarifával hívhatóak a vezetékes hálózatok vagy ingyen kezdeményezhetőek telefonhívások az interneten keresztül. Az SMC TigerVoIP IP PBX (SMCPBX10) -vel közösen használva akár kisvállalatok is ingyen beszélgethetnek a külföldi partnereikkel. Az TigerVoIP PBX auto provisioning funkciójának köszönhetően központilag irányíthatóak a felhasználói accountok/számlák és telefon beállítások anélkül, hogy egyenként manuálisan kellene beállítani azokat. “A TigerVoIP telefonnal kis- és középvállalkozások is élvezhetik a VoIP telefonálás előnyeit, egyszerűen hálózatra csatlakoztatva különféle adapterek alkalmazásának igénye nélkül. Az auto konfiguráció és a web alapú interfész pedig leegyszerűsíti a telefon telepítését és irányítását.” – mondta James Harris – SMC Networks, termékmanager.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.