Kereskedelmi igazgatót nevezett ki a VirusBuster

|

Átszervezte kereskedelmi és szolgáltatási tevékenységét a VirusBuster. Kereskedelmi igazgatóságának vezetésével Kertész Csaba személyében tapasztalt infokommunikációs piaci értékesítési szakembert bízott meg az informatikai biztonság hazai specialistája.

Mielőtt a VirusBuster csapatához csatlakozott volna, Kertész Csaba a GTS-Datanet nagyvállalati ügyfelekért felelős értékesítési igazgatóhelyetteseként dolgozott. Az értékesítési osztály irányítása mellett ő tartotta napi szinten a kapcsolatot a kiemelt ügyfelekkel. Hatáskörébe tartozott a termékstruktúra átfogó tervezése, az árazás, az új termékek piacra vezetése, értékesítése, a konkurencia folyamatos nyomon követése. A szervező-informatikus menedzser végzettségű, kiváló szervezőképességű szakemberre a VirusBusternél is hasonló feladatok várnak. Kertész Csaba célja, hogy -- kiaknázva a biztonsági piacon a világgazdasági válság ellenére töretlenül megmaradt keresletet, s a VirusBuster technológiájának nemzetközi elismertségét -- mind Magyarországon, mind külföldön növelje a cég eladásait, szektorbeli részesedését. Kertész Csaba angolul beszél, hobbija a motorozás és a modellezés.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.