Kezdő vállalkozásoknak: informatika minimális költséggel

|

A gyors és hatékony kommunikáció az üzlet nélkülözhetetlen motorja...

A gyors és hatékony kommunikáció az üzlet nélkülözhetetlen motorja, legyen szó akár a cégen belüli, akár a cég és üzletfelei, beszállítói közötti információ áramlásról. Különösen fontos ez egy induló vállalkozás számára, csakhogy éppen ezek a vállalkozások azok, akik anyagi okok miatt a legkevésbé engedhetik meg maguknak a professzionális informatikai eszközök azonnali alkalmazását. A Nyugat-Európában és Amerikában már széles körben alkalmazott SaaS (Software as a Service) szolgáltatást igénybe véve azonban gyakorlatilag azonnal, induló költségek nélkül igénybevehetők a legfontosabb informatikai közművek, mégpedig professzionális színvonalon- mondta el Szabó András az Atigris Informatika menedzsere. • bárhonnan elérhető MS Exchange 2007 levelezés, naptárak és névjegyalbumok, vírus és spam védelemmel együtt • MS Office Communications egységes üzenetkezelési megoldás jelenlétérzékeléssel, azonnali üzenetküldéssel, hang és video kapcsolattal akár több résztvevős webkonferencia lehetőséggel, interaktív desktop és alkalmazás mgosztással • MS SharePoint Services vállalati intranet, a dokumentumok tárolására és megosztására és számos egyéb csoportmunka szolgáltatással. • automatikus adatmentés A Software as a Service (SaaS) alkalmazásával mindezek bonyolult és drága hardverek beszerzése nélkül, a rendszerek üzemeltetésére szakosodott informatikai szakértők alkalmazása nélkül, azonnal használatba vehetők. Köszönhetően a szolgáltatónál koncentrált erőforrásoknak és szakértelemnek a szolgáltatások folyamatosan, állandóan működnek, méghozzá a nagyvállalatoknak is megirigyelhető rendelkezésre állási szinten. A szolgáltatásként igénybe vett informatika további előnye, a jól kiszámítható, tervezhető, a felhasználók számával arányos költségszint, ami a gyakorlatban a telefonszámlához hasonlóan havonta és felhasználónként pár ezer forint elszámolható költséget jelent. Atigris Zrt. 1119 Budapest, Etele út 57. Tel.: 206-1996 Fax.: 206-2008 Web: www.atigris.hu

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.